Οι δικοί σας χαρακτήρες!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο premium free μάθημα photoshop της εβδομάδας, θα σας δείξω πόσο εύκολα και απλά, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε του δικούς χαρακτήρες και να τους βάλετε "βασικούς" στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος! Ένα πανέμορφο μάθημα photoshop το οποίο θα μας μάθει ιδιαίτερα απλούς τρόπους δημιουργίας γραφικών και χαρακτήρων!

Μάθημα Photoshop

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία "καλά κρατεί" και εγώ εδώ συνεχώς δίπλα σας για να σας εξοπλίζω με μοναδικής ομορφιάς δημιουργικά μαθήματα τα οποία εκτός απο φρέσκα και 100% δημιουργικά, θα σας δώσουν τα εφόδια για πολλές δημιουργίες οι οποίες θα σας αποφέρουν ασταμάτητο κέρδος! Το σημερινό μάθημα photoshop αποτελεί απόδειξη της μοναδικής δημιουργίας μέσα απο το κορυφαίο πρόγραμμα της Adobe! Θα δημιουργήσουμε τους επόμενους χαρακτήρες - παίκτες της Εθνικής Ελλάδος και συγχρόνως θα αποκτήσουμε τα απαραίτητα εφόδια δημιουργίας χαρακτήρων, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε όσους παίκτες και όσες ομάδες θέλουμε και στην συνέχεια να τα πωλήσουμε σε κάποιο stock site!

Το σημερινό δείγμα απο το μάθημα photoshop

Ποδοσφαιρικοί χαρακτήρες. Μάθημα Photoshop

Ποδοσφαιρικοί χαρακτήρες. Μάθημα Photoshop

Μείνετε συντονισμένοι.

Καθημερινά στο teachme.gr, σας εξοπλίζω με τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά! Ξεκινήστε σήμερα και κάντε την καλύτερη και οικονομικότερη κίνηση της καριέρας σας! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πολύτιμη γνώση στα προγράμματα που αγαπάτε και έτσι να ξεφύγετε απο τον ανταγωνισμό! Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr!  Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Γραφικών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]