Εικονική περιήγηση χεριού!

Περιήγηση Χεριού σε After Effects μέρος πρώτο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και στο μάθημα για το video & animation της εβδομάδος, ξεκινά ένας πολύ ενδιαφέρον μίνι κύκλος μαθημάτων με θέμα ένα εφέ που βλέπουμε παντού γύρω μας και δεν είναι άλλο από την εικονική χρήση ηλεκτρονικών συσκευών! 

Μάθημα After Effects

Περιήγηση Χεριού σε After Effects μέρος πρώτο

Στο σημερινό πρώτο μάθημα After Effects θα δούμε το σωστό στήσιμο της σκηνής μας για να μπορέσουμε στην συνέχεια μέσα από μία φωτογραφία να πετύχουμε μία εικονική ψηφιακήγ περιήγηση του χρήστη (και του χεριού του) στο tablet μας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να προσαρμώσουμε όπως ακριβώς θέλουμε το περιεχόμενο της οθόνης του tablet και έτσι να δείξουμε οτιδήποτε θέλουμε εμείς!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr!

Στην αγαπημένη σας σελίδα video εκπαίδευσης ανακαλύπτετε καθημερινά φανταστικές τεχνικές δημιουργίας. Τεχνικές οι οποίες υπάρχουν παντού γύρω μας και κανείς δεν σας δείχνει πως γίνονται. Το σημερινό μάθημα after effects είναι μία απόδειξη ότι εδώ στο teachme.gr θα μάθετε τα πάντα και σε απόλυτο βαθμό! Μην χάνετε λοιπόν άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν premium μέλος και ανοίξτε την πόρτα της αστείρευτης γνώσης! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος