Ώρα για "σοβαρή" δημιουργία!

Δημιουργία Ψηφιακών Άλμπουμ

Τους τελευταίους μήνες ξεκίνησα την δημιουργία ένος νέου σετ εφαρμογών δημιουργίας ψηφιακών άλμπουμ. Στόχος μου ήταν να δώσω την απόλυτη έκφραση στην δημιουργία χωρίς την προχειρότητα και την "ρουτίνα" των εφαρμογών που κυκλοφορούν και φυσικά να το κάνω στα Ελληνικά!

Με το χτίσιμο 3 πακέτων δημιουργίας ψηφιακών άλμπουμ, μπορώ να πω ότι πλέον σας καλύπτω απόλυτα και σας δίνω τρία μαγικά εργαλεία με στόχο την δημιουργία αξέχαστων άλμπουμ με την δυνατότητα κάθε καλλιτεχνικής έκφρασης από τον κάθε χρήστη!

Για το Photoshop & το Lightroom!

Εκτός από το πως να σχεδιάσω τις εφαρμογές, κύριο μου μέλημα ήταν να μπορεί κάποιος να δημιουργεί μέσα και από τα 2 κορυφαία προγράμματα της Adobe (Photoshop & Lightroom) τα οποία και χρησιμοποιούν το 99% των φωτογράφων παγκοσμίως.

Έτσι από τις 3 εφαρμογές, οι 2 είναι σχεδιασμένες για το Photoshop και η 1 για το Lightroom! Μέσα από το Photoshop μπορεί κάποιος να δημιουργήσει οτιδήποτε έχει φανταστεί, ενώ από το Lightroom έχει μία πληθώρα επιλογών για άμεσες και ταχύτατες δημιουργίες εικαστικών για ψηφιακά άλμπουμ!

Εφαρμογή Νο1 - daPanel

Η εφαρμογή με την κωδική ονομασία "daPanel (digital album Panel)", αποτελεί την "ναυαρχίδα" των 3 εφαρμογών. Πρόκειται για μία μοναδική στα παγκόσμια χρονικά εφαρμογή δημιουργίας ψηφιακών άλμπουμ μέσα από το Adobe Photoshop. Ένα καλοσχεδιασμένο "Photoshop Panel" το οποίο σας επιτρέψει να πετυχετε άμεσα εικαστικά τα οποία σε συνδυασμό με μία πολύ μεγάλη συλλογή από βούρτσες, shapes, styles και γραμματοσειρές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα Ψηφιακά Άλμπουμ που έχουν ονειρευτεί οι πελάτες σας!

Το περιβάλλον του daPanel μέσα στο Photoshop

Το περιβάλλον του daPanel μέσα στο Photoshop

Το daPanel κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις και επιτρέπει στον χρήση να δημιουργεί 2 ειδών εικαστικά, τετράγωνα ή ορθογώνια σε μέγιστη διάσταση 40x40εκ (40x80 Σαλόνι) και 30x40εκ (30x80 Σαλόνι) αντίστοιχα. Το Photoshop Panel μπορεί να λειτουργήσει σε Windows & Macintosh και στις εκδόσεις Photoshop CS5, CS6 & CC.

Δείτε ένα εισαγωγικό video

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το daPanel και δείτε πως θα το αγοράσετε σε τιμή προσφοράς!

Εφαρμογή Νο2 - Photo Effects Panel

Η εφαρμογή "Photo Effects Panel" αποτελεί ένα άκρως βοηθητικό Photoshop Panel το οποίο μπορεί να είναι συνδυαστικό του "daPanel" ή να λειτουργήσει και σαν ανεξάρτητη εφαρμογή για κάθε χρήση. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό Panel για το Photoshop το οποίο θα σας επιτρέψει να αποτυπώσετε ξεχωριστά φωτογραφικά εφέ στις φωτογραφίες σας με το πάτημα ενός κουμπιού!

Το περιβάλλον του Photoshop με το Photo Effects Panel (κάτω) και το daPanel (δεξιά).

Το περιβάλλον του Photoshop με το Photo Effects Panel (κάτω) και το daPanel (δεξιά).

Το Photo Effects Panel θα σας επιτρέψει να επιταχύνετε την διαδικασία επεξεργασίας των φωτογραφιών σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά εφέ και με τον τρόπο αυτό να "ντύσετε" τις φωτογραφίες σας με μοναδικά στυλ! Λειτουργεί και σε Windows & σε Mac και στις εκδόσεις Photoshop CS6 & CC.

Δείτε ένα εισαγωγικό video

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Photo Effects Panel και δείτε πως θα το αγοράσετε σε τιμή προσφοράς!

Εφαρμογή Νο3 - Πακέτο Δημιουργίας Ψηφιακών Άλμπουμ στο Lightroom

Το τρίτο πακέτο το δημιούργησα μετά από δικό σας αίτημα για ένα πακέτο για το Lightroom το οποίο θα δώσει στον χρήστη αμεσότητα και ταχύτητα στην δημιουργία μέσα από το Adobe Photoshop Lightroom! Πρόκειται για μία μοναδική συλλογή εικαστικών, τεράστια στον αριθμό (πάνω από 300 εικαστικά), τα οποία θα σας δώσουν την απόλυτη ελευθερία και φυσικά την ταχύτητα όταν αυτό είναι το ζητούμενο!

Το περιβάλλον του Lightroom με το Πακέτο Ψηφιακών Άλμπουμ (αριστερά).

Το περιβάλλον του Lightroom με το Πακέτο Ψηφιακών Άλμπουμ (αριστερά).

Το Πακέτο Δημιουργίας Ψηφιακών Άλμπουμ στο Lightroom λειτουργεί σε Windows & Macintosh και στις εκδόσεις Lightroom 3,4,5 & CC! Μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με το "daPanel" και το "Photo Effects Panel" αλλά και σαν ανεξάρτητη εφαρμογή δημιουργίας άμεσων εικαστικών στο Lightroom!

Δείτε ένα εισαγωγικό video

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Πακέτο Δημιουργίας Ψηφιακών Άλμπουμ στο Lightroom και δείτε πως θα το αγοράσετε σε τιμή προσφοράς!

Συνδυάστε & μαγέψτε!

Οι 3 εφαρμογές που δημιούργησα για εσάς αποτελούν μία προσπάθεια αναβάθμισης της δουλειάς που κάνουν όλοι οι φωτογράφοι εκεί έξω. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν πανέμορφα και άκρως επαγγελματικά εικαστικά τα οποία λειτουργούν απευθείας ή μπορούν να απογειωθούν μέσα από λίγη χρήση και πάνω απ'όλα χωρίς ταλαιπωρία & χάσιμο χρόνου.

Συνδυάζοντας την απόλυτη δύναμη του Photoshop και την οργανωτική αμεσότητα του Lightroom, μπορείτε επιτέλους να κάνετε το θέμα "Δημιουργία Ψηφιακών Άλμπουμ", από μία βασανιστική αγγαρεία σε μία μοναδική δυνατότητα καλλιτεχνικής έκφρασης και έκρηξης χωρίς καμία δυσκολία!

Περισσότερα στην επίσημη σελίδα

Τις 3 εφαρμογές θα τις βρείτε στην επίσημη σελίδα τους στο dapanel.eu και μέσα από εκεί μπορέιτε να ενημερώνεστε για νέα, video παρουσιάσεις, τιμές & νέα προϊόντα που θα βγαίνουν κατά καιρούς! Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα ή κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του dapanel.eu στο facebook.