Αστραπιαία "ρετρό" μετατροπή!

Μετατροπή "Pixelate" Μάθημα Illustrator

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα 14 Ιουλίου 2014 και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είναι πιά "παρελθόν". Συγχαρητήρια στην Γερμανία για την κατάκτηση του τροπαίου και πλέον βρισκόμαστε σε αναμονή για το Παγκόσμιο του 2018 στην Ρωσία αλλά φυσικά και το Euro 2016 στην Γαλλία! Μέχρι τότε φυσικά θα έχουμε το teachme.gr παρέα για να μαθαίνουμε νέα δημιουργικά μαθήματα θα τα οποία θα μας ανεβάσουν στο "βάθρο" των νικητών!

Σήμερα θα σας δείξω έναν πανεύκολο τρόπο δημιουργίας "ρετρό-πίξελ" στυλ στις φωτογραφίες μας! Θα μπορέσουμε ταχύτατα να μετατρέψουμε μία φωτογραφία σε "vector" γραφικό το οποίο θα έχει το ύφος των ηλεκτρονικών παιχνιδιών της δεκαετίας του 80 και του 90! Πανεύκολα και "αστραπιαία" θα κάνουμε τις φωτογραφίες μας vector καλλιτεχνήματα, τα οποία θα είναι σαν να βγήκαν μόλις απο τις οθόνες ενός "coin-op"!

Μάθημα Illustrator

Μετατροπή "Pixelate" Μάθημα Illustrator

Συνεχώς ψάχνουμε τεχνικές γρήγορης επεξεργασίας και πανίσχυρων αποτελεσμάτων, η μετατροπή των φωτογραφιών σε pixel based vectors κάνει το σημερινό μάθημα illustrator μία φανταστική λύση γρήγορης επεξεργασίας και άμεσης δημιουργίας η οποία θα σας "μαγέψει"!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr σας παρέχει απο το 2009 τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα με στόχο την δική σας ποιοτική αναβάθμιση! Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr και κάντε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium μέλος και κερδίστε την απόλυτη γνώση! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος