Όταν κάθε σκέψη μπορεί να γίνει πράξη!

Μεταμόρφωση Φωτογραφίας

Σήμερα θα δημοσιεύσω ένα μάθημα photoshop μέσα από το οποίο θέλω να σας αποδείξω για ακόμη μία φορά τις μαγικές δυνατότητες του αγαπημένου μας προγράμματος! Σήμερα θα σας δείξω ότι κάθε σκέψη μας μπορεί να γίνει πράξη, ακόμη και αν μοιάζει "τρελή", το μόνο που χρειάζεται να έχουμε για να γίνει πραγματικότητα είναι το Adobe Photoshop και φυσικά την φαντασία μας!

Μεταμόρφωση Φωτογραφίας στο Photoshop

Σε αυτό το μάθημα Photoshop θα χρησιμοποιήσω μία φωτογραφία ενός γκαράζ και θα προσπαθήσω να βάλω λίγο φως μέσα. Έτσι θα "σπάσω" το μπετόν του υπογείου και θα ρίξω μέσα στο γκαράζ άπλετο ζεστό φως! Η Μεταμόρφωση Φωτογραφίας στο Photoshop είναι πραγματικά μία διασκεδαστική διαδικασία η οποία σίγουρα θα σας επιτρέψει να μαγέψετε κάθε ώρα, κάθε στιγμή!

Μεταμόρφωση Φωτογραφίας στο Photoshop - Πριν & Μετά

Μεταμόρφωση Φωτογραφίας στο Photoshop - Αρχική Εικόνα

Μεταμόρφωση Φωτογραφίας στο Photoshop - Αρχική Εικόνα

Μεταμόρφωση Φωτογραφίας στο Photoshop - Τελική Εικόνα

Μεταμόρφωση Φωτογραφίας στο Photoshop - Τελική Εικόνα

Τα πάντα είναι εδώ, στο teachme.gr!

Εαν σας άρεσε αυτό το μάθημα και παράλληλα μάθατε καινούρια πράγματα, φανταστείτε τι θα μπορέσετε να αποκομίσετε μέσα από τα χιλιάδες μαθήματα στα οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση με μία Premium Συνδρομή! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο σε τεχνικές που δεν αποδίδουν. Βρείτε τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά μόνο στο teachme.gr!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος