Μεγάλος διαγωνισμός, θα κερδίσετε το Perfect Photo Suite 7

Με χαρά σας ανακοινώνω σήμερα την συμφωνία που ήρθα με την κορυφαία και πολυβραβευμένη εταιρεία δημιουργίας Φωτογραφικών Plug-ins, onOne Software! Όπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος θα σας παρουσιάσω την καινούρια και πολλά υποσχόμενη Perfect Photo Suite 7, η οποία, έχει έρθει απλά για να κάνει τις φωτογραφίες μας μοναδικά εκπληκτικές!

Τις επόμενες ημέρες θα δημιουργήσω ένα video review της Perfect Photo Suite 7 και θα ανακαλύψουμε μαζί τις τεράστιες δυνατότητες της Σουίτας και σαν πρόσθετο ( Plug-in) αλλά και σαν μεμονωμένη (Standalone) εφαρμογή!

Σήμερα σας γράφω για να σας αναφέρω έναν πολύ μεγάλο Διαγωνισμό που ξεκίνησε στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook! Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό μπορείτε να λάβετε μέρος και μετά απο κλήρωση να κερδίσετε την παραπάνω Perfect Photo Suite 7, ένα πακέτο προγραμμάτων που η μεμονωμένη αγορά τους κοστίζει 700$, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ένα τεράστιο δώρο απο την onOne Software η οποία καταλαβαίνει τις συγκυρίες που επικρατούν στην Ελλάδα και έτσι βοηθά και εκείνη μέσα απο έναν τεράστιο διαγωνισμό, απο τον οποίο ο Νικητής θα βρεί πολλούς και διάφορους τρόπους για να δημιουργήσει μοναδικά αποτελέσματα με τις φωτογραφίες του!

Πως θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός γίνεται μέσα απο το facebook, οπότε πρέπει να έχετε ενεργό λογαριασμό facebook, αφού πάτε στην σελίδα του διαγωνισμού η οποία βρίσκεται στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook θα επιλέξετε το tab "Διαγωνισμοι", στην επόμενη σελίδα (αν έχετε ήδη κάνει "Like" στην επίσημη σελίδα του teachme.gr) θα πάτε στην σελίδα του διαγωνισμού, ( σε περίπτωση την οποία δεν έχετε ακόμη κάνει "Like" στην σελίδα του teachme.gr στο facebook, τότε θα εμφανιστεί η σελιδα στην οποία πρέπει να κάνετε "Like" για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.)

Στην σελίδα του διαγωνισμού κάνετε κλικ στο κουμπί "Συμμετοχή στον διαγωνισμό"

Διαγωνισμός Perfect Photo Suite 7

Περισσότερες πιθανότητες νίκης

Για να λάβετε περισσότερες απο μια συμμετοχές και κατα συνέπεια για να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες Νίκης, μπορείτε να στείλετε τον διαγωνισμό στους φίλους σας ή απλά να κάνετε share τον διαγωνισμό στο προφίλ σας.

Πως κερδίσετε περισσότερες συμμετοχές

Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπι "Συμμετοχή στον διαγωνισμό" θα μεταβείτε μετά απο πολύ λίγο στην σελίδα στην οποία θα λάβετε την επιβεβαίωση ότι η συμμετοχή σας είναι ενεργή. Λίγο πιο κάτω θα δείτε 2 επιπλέον κουμπιά, ένα στο οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τον διαγωνισμό στο προφίλ σας στο facebook, και ένα δεύτερο κουμπί στο οποίο μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στους φίλους σας και θα αναφέρετε τον διαγωνισμό.

Όποιος φίλος σας λάβει μέρος στον διαγωνισμό μέσα απο τα δικά σας link, εκτός απο την δική του ενεργή συμμετοχή, θα δίνει και μια επιπλέον και σε εσάς!

Ο νικητής ή η νικήτρια θα βγεί με αυτόματη κλήρωση την 01 Δεκεμβρίου 2012.

Μεγάλος Διαγωνισμός Αξίας 700$

Καλή επιτυχία!