Προχωρημένη επεξεργασίας 3D κειμένου!

3D photoshop #4

Στο 4o μέρος με θέμα το 3D στο Adobe Photoshop θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο την εκμάθηση μίας πολύ δυνατής ειδικότητας στο κορυφαίο πρόγραμμα παγκοσμίως! Σε αυτό το μάθημα θα σας δείξω πως θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε προχωρημένα το 3D κείμενο σας και να το προσαρμόσετε στα δικά σας γούστα!

Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop

3D photoshop #4

Το Adobe Photoshop όλοι μας το γνωρίζουμε για τις μαγικές του ικανότητες στην επεξεργασία φωτογραφίας, σιγά σιγά όμως θα το θαυμάσουμε και για τις 3D δυνατότητες που έχει! Στα 3 προηγούμενα μαθήματα ανακαλύψαμε πολύ ιδιαίτερες τεχνικές δημιουργίας και επεξεργασίας σε 3D περιβάλλον. Σε αυτό το μάθημα θα αρχίσουμε την λίγο πιο προχωρημένη επεξεργασία κειμένου με στόχο την ολοένα και πιό όμορφη χρήση του 3D στο Adobe Photoshop!

Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop

Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop

Έχοντας ήδη μάθει να δημιουργούμε και να επεξεργαζόμαστε μαζικά ένα 3D κείμενο στο teachme.gr, φυσική επόμενη κίνηση είναι να μάθουμε να το επεξεργαζόμαστε λίγο πιο προχωρημένα και πιο μεμονωμένα!

Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε τους 3d τίτλους μας σε μία ολοκληρωμένη παρουσίαση χωρίς να δημιουργούμε πολλαπλά layers!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]