3D Κείμενα στο Photoshop!

3D photoshop #3

Σήμερα έχουμε το 3o μέρος σχετικά με το 3D στο Adobe Photoshop! Σε αυτό το μάθημα θα σας δείξω πως θα αλλάξετε "material" στα κείμενα σας και πως θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε την μπροστινή τους όψη με χρήση του Bevel και του Inflation!

Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop

3D photoshop #3

Το Adobe Photoshop όλοι μας το γνωρίζουμε για τις μαγικές του ικανότητες στην επεξεργασία φωτογραφίας, σιγά σιγά όμως θα το θαυμάσουμε και για τις 3D δυνατότητες που έχει! Έχοντας ήδη θαυμάσει την ευκολία στην δημιουργία και παραμετροποίηση 3D κειμένων, σήμερα θα δούμε πως μέσα από το αγαπημένο μας πρόγραμμα θα καταφέρουμε να κάνουμε προχωρημένες αλλαγές στο κειμενό μας ως προς τον χρωματισμό του αλλά και την εν γένει εμφάνιση του!

Η μαγεία της δημιουργίας 3D αντικειμένων και σκηνών στο Photoshop έγκειτε στο γεγονός ότι δεν χρειάζεται να φύγουμε από το αγαπημένο μας πρόγραμμα. Το Photoshop τα έχει όλα και μας τα δίνει για ακόμη μία φορά "απλόχερα"!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Μαθαίνοντας το 3D στο Photoshop" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]