Μία άκρως Επαγγελματική Τεχνική!

Μάσκες Φωτισμού στο Adobe Photoshop

Σήμερα στο μάθημα Photoshop θα ασχοληθούμε με τις μάσκες φωτισμού ή αλλιώς "Luminosity Masks". Μια τεχνική άκρως επαγγελματική η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των "pixel" των φωτογραφιών σας χωρίς κανένα όριο!

Μάσκες Φωτισμού στο Adobe Photoshop

Το να μπορέσει κάποιος επιλεκτικά να επεξεργαστεί μία συγκεκριμένη ομάδα pixel ανάλογα με τον φωτισμό τους σε μία φωτογραφία και εν συνεχεία να τα την επεξεργαστεί μεμονωμένα αποτελεί μία πρόκληση την οποία λίγοι μπορούν να ανταποκριθούν. Ακριβώς εκεί θα λέγαμε φάινονται οι σοβαροί χρήστες του photoshop με τους χρήστες οι οποίοι δουλεύουν το photoshop "στο πόδι".

Και επειδή το θεωρητικό κομμάτι δεν αρέσει σε κανέναν, σε αυτό το μάθημα θα πάρουμε μία θεωρητική έννοια και θα την κάνουμε πράξη για να καταλάβουμε 100% τα οφέλη που μας δίνουν οι Μάσκες Φωτισμού στο Adobe Photoshop, ενώ με χρήση ενός "action" θα δείτε πως θα το πετυχαίνετε σε κάθε φωτογραφία με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ελάτε τώρα στο teachme.gr

Το teachme.gr είναι ο μοναδικός δημιουργικός προορισμός σας! Μέσα από χιλιάδες μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά θα μπορέσετε να δαμάσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα και να το κάνετε αυτό μέσα από διασκεδαστικά video από την άνεση του σπιτιού σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς premium στο teachme.gr! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ