Οι Μαγικές ικανονότητες του Adobe Photoshop!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και είναι για πολλούς λόγους η αγαπημένη μας ημέρα και αυτό γιατί έχουμε μάθημα Photoshop!!! Σήμερα θα σας δείξω ένα φανταστικό μάθημα το οποίο για ακόμη μία φορά θα σας κάνει να λατρέψετε το Adobe Photoshop! Μαζί θα πάμε βήμα βήμα και θα ανακαλύψουμε και πάλι τις μαγικές ικανότητες του φανταστικού προγράμματος της Adobe!

Σουρεαλιστικό Πορτραίτο στο Photoshop

Σήμερα έβλεπα κάποιες σουρεαλιστικές δημιουργίες ενός πασίγνωστου ολλανδού γραφίστα, του Maurits Cornelis Escher ο οποίος αν και δεν πλέον "αναμεσά" μας, ωστόσο με το προχωρημένο του μάτι για την εποχή που έζησε, κατάφερε και δημιούργησε μερικά από τα αγαπημένα μου δημιουργήματα! Με το μυαλό πάντα στον σουρεαλισμό, κατάφερε χωρίς Photoshop κάτι το οποίο πριν τους υπολογιστές φάνταζε απίθανο και φυσικά άκρως δύσκολο και καλλιτεχνικό.

Πλέον με την τεχνολογία να είναι στο πλάι μας, μπορούμε να αντιγράψουμε την πιό γνωστή τεχνική του Maurits Cornelis Escher, την τεχνική του "ξεφλουδίσματος" και να πετύχουμε φανταστικά πορτραίτα τα οποία θα μας ανεβάσουν κατακόρυφα και σαν φωτογράφους αλλά και σαν γραφίστες!

Σουρεαλιστικό Πορτραίτο στο Photoshop Σε Παραδείγματα

Δείτε το τελικό μου δημιούργημα αλλά και το "πριν και μετά" του σουρεαλιστικού πορτραίτου.

Μάθημα Photoshop - Σουρεαλιστικό Πορτραίτο

Μάθημα Photoshop - Σουρεαλιστικό Πορτραίτο

Μάθημα Photoshop - Σουρεαλιστικό Πορτραίτο - πριν και μετά

Μάθημα Photoshop - Σουρεαλιστικό Πορτραίτο - πριν και μετά - © D_S_O

Αρπάξτε την δημιουργία από τον λαιμό!

Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr και εσείς σαν Premium μέλος και αρπάξτε την δημιουργία από τον λαιμό! Μέσα από χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά, θα σας δείξω κάθε πτυχή των αγαπημένων σας προγραμμάτων και θα σας μετατρέψω από έναν απλό χρήστη του προγράμματος, σε έναν πανίσχυρο δημιουργό! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium μέλος σήμερα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 4ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]