Δημιουργία λογοτύπου!

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το μάθημα γραφιστικής όπου θα δούμε την δημιουργία ενός ιδιαίτερου και μοντέρνου λογοτύπου με θέμα τον Κλάδο της Φαρμακευτικής. Ένα σημαντικό μάθημα στο Adobe Illustrator, το οποίο θα σας δείξει πολύ σημαντικά εργαλεία και λειτουργίες με στόχο πάντα την ταχύτητατη και αποτελεσματική δημιουργία λογοτύπων!

Μάθημα Illustrator

Δεν υπάρχει γραφικό το οποίο να μην μπορεί να δημιουργηθεί μέσα απο το Adobe Illustrator, έτσι και σήμερα στο μάθημα Illustrator της Δευτέρας, θα σας δείξω πόσο εύκολα θα "αναδημιουργήσουμε" ένα λογότυπο το οποίο κοστίζει αρκετά. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομήσουμε χρήματα και επίσης θα μάθουμε όλες της τεχνικές δημιουργίας τέτοιων γραφικών με στόχο στην συνέχεια να δημιουργήσουμε τα δικά μας λογότυπα χωρίς κανένα πρόβλημα!

Το σημερινό δείγμα

Ελάτε στο teachme.gr!

Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα και εξειδικευμένες τεχνικές, θα σας δείξω πόσο απλά και εύκολα θα καταφέρετε να πετύχετε σαν επαγγελματίας ή θα κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο σε αποτυχημένες τεχνικές, ελάτε και εσείς στην "Premium" πλευρά του teachme.gr και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Διαβάστε εδώ τις πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος