Ιδιαίτερα λογότυπα με πανεύκολο τρόπο!

Μάθημα Illustrator Λογότυπο σε 3D

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και έχουμε το μάθημα Γραφιστικής για την υπέροχη εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε! Σε αυτό το μάθημα Illustrator θα σας δείξω τον τρόπο δημιουργίας λογοτύπων σε 3d άξονα και τα οποία κοστίνουν αρκετά ακόμη και αν θελήσετε να τα αγοράσετε μέσω κάποιου stock site! 

Μάθημα Illustrator

Η δημιουργία σε τρείς διαστάσεις σίγουρα αποτελεί ένα θέμα το οποίο τρομάζει αρκετά. Σίγουρα όμως μέσα απο το σημερνό μάθημα θα δείτε πως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και όλα περιστρέφονται γύρω απο τις βασικές γνώσεις του εκάστοτε προγράμματος! Έτσι σήμερα στο μάθημα illustrator, θα δημιουργήσουμε έναν 3d Ουρανοξύστη, ο οποίος θα αποτελέσει το κύριο συστατικό του λογοτύπου μας! Απλά, εύκολα και δημιουργικά, θα πετύχουμε την απόλυτη δημιουργία!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Μάθημα Illustrator Λογότυπο σε 3D

Το teachme.gr μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα του θα σας εξοικονομήσει χρήματα και θα σας μάθει εκατοντάδες νέες τεχνικές δημιουργίας για να τις κάνετε πράξη στους μελλοντικούς σας πελάτες! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε και εσείς σαν Premium και κερδίστε το "χαμένο έδαφος"! Όλα είναι εδώ σε καθημερινή βάση και αποκλειστικά στα Ελληνικά! Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεια του μαθήματος