Διπλωμένο λογότυπο!

Λογότυπο σε "κίνηση" After Effects

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα έχουμε μάθημα αφιερωμένο στο video & animation και ειδικότερα, έχουμε μάθημα After Effects! Σήμερα θα δούμε τον τρόπο αναδημιουργίας ενός πανέμορφου λογοτύπου το οποίο είδα στην τηλεόραση και αμέσως θεώρησα απολύτως αναγκαίο να το δείξω σε μάθημα! Πρόκειται για ένα αρκετά προχωρημένο animation το οποίο όμως θα σας δώσει μία ιδιαίτερη τεχνική την οποία θα μπορέσετε στην συνέχεια να την αποτυπώσετε σε διαφορετικά project!

Μάθημα After Effects

Λογότυπο σε "κίνηση" After Effects

Το σημερινό μάθημα after effects είναι αφιερωμένο στην τεχνική της αναδίπλωσης ενός λογοτύπου, όπως το λογότυπο των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για το 2014! Ένα εντυπωσιακό λογότυπο με "ζωντανή" κίνηση η οποία μου κέντρισε το ενδιαφέρον απο την πρώτη στιγμή που το είδα. Σήμερα θα αναδημιουργήσουμε την κίνηση του λογοτύπου με στόχο πάντα την κατάκτηση της σημαντικής γνώσης για την συνέχεια!

Η ολοκληρωμένη κίνηση

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Ελάτε στο teachme.gr και κάντε σήμερα το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε άμεσα και μέσα απο χιλιάδες μαθήματα κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Διαβάστε εδώ τις πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος