Μία πανίσχυρη Τεχνική σε ελάχιστο χρόνο!

Κείμενο μέσα σε Κείμενο

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους εύχομαι! Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ όμορφο κόλπο στο Adobe inDesign το οποίο θα σας εξοπλίσει με μία υπέροχη τεχνική στο κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας εντύπων της Adobe!

Μάθημα inDesign

Το σημερινό μάθημα inDesign, θα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο κείμενο, το οποίο κρύβει μέσα του ένα "δυναμικό" κείμενο το οποίο είναι ζωντανό και παραμετροποιήσιμο κάθε ώρα και στιγμή! Ένα υπέροχο μάθημα γραφιστικής, το οποίο θα μας βάλει για μία ακόμη φορά στο Adobe inDesign και στην μαγεία του συγκεκριμένου προγράμματος!

Έτσι χωρίς να χρειαστούμε ούτε το Adobe Photoshop αλλά ούτε και το Adobe Illustrator, θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε μία ιδέα σε ένα σετ κειμένων τα οποία μπορούν να μας δημιουργήσουν ένα άκρως καλλιτεχνικό αποτέλεσμα!

Έρχονται ιδιαίτερα μαθήματα στο Adobe inDesign

Σε λίγες ημέρες θα βγουν στον "αέρα" του eshop στο teachme.gr, τα ιδιαίτερα μαθήματα για το κορυφαίο Adobe inDesign CC. Μείνετε συντονισμένοι για να αποκτήσετε πρώτοι την καλύτερη εκμάθηση ενός μοναδικού προγράμματος, αποκλειστικά στα Ελληνικά και με την εγγύηση του teachme.gr!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ! Καθημερινές ενημερώσεις σε μαθήματα και σε δημιουργικά νέα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό και να πετύχετε σε αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε την απόλυτη γνώση στα Ελληνικά! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος