Το τελευταίο μάθημα κίνησης χαρακτήρα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το τελευταίο μάθημα 70 λεπτών σχετικά με την κίνηση του χαρακτήρα που έχουμε δημιουργήσει από το μηδέν στο Adobe After Effects! Ένα υπέροχο μάθημα το οποίο κλείνει τον κύκλο του συγκεκριμένου θέματος!Σήμερα θα ενώσουμε όλα τα στοιχεία και θα ολοκληρώσουμε την ολοκληρωμενή κίνηση του χαρακτήρα μας!

Μάθημα After Effects

Η δημιουργία χαρακτήρων σε κίνηση είναι μία ειδικότητα η οποία θα σας "ανοίξει" πολλές πόρτες σχετικά με την δημιουργία video animation είτε για την τηλεόραση, είτε για Web και το Cinema. Στο 9ο και τελευταίο μάθημα του κύκλου - ο οποίος σε μία εβδομάδα θα μεταφερθεί σαν ιδιαίτερο μάθημα - θα θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις γνώσεις που έχουμε ήδη αποκτήσει και θα δημιουργήσουμε την σωστή κίνηση του χαρακτήρα σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον. Θα κάνουμε χρήση των "loops" που έχουμε ήδη μάθει και της εύκολης κίνησης μέσω του "null object" της κάμερας. Επίσης θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να κάνουμε ένα "πολυκάμερο" δημιούργημα χρησιμοποιόντας έτοιμα compositions!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr!

Το teachme.gr είναι η κορυφαία Ελληνική ιστοσελίδα με video μαθήματα σε όλους τους δημιουργικούς τομεις. Απο το 2009 μέχρι και σήμερα συνεχίζει να "μορφώνει" χιλιάδες μαθητές τους έδωσε δημιουργικές επαγγελματικές λύσεις αλλά και την ευκαιρία να κάνουν το χόμπυ τους επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε σήμερα στην μαγεία του teachme.gr. Κάντε ΣΗΜΕΡΑ την σημαντικότερη κίνηση της καριέρας σας, γίνετε και εσείς Premium μέλος! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ