Αλ Τσαντίρι After Effects

Καλημέρα φίλοι και φίλες του www.teachme.gr! Σήμερα θα σας δείξω ένα μάθημα που το περιμένατε πολύ! Την δημιουργία video μοντάζ, παρόμοιο με εκείνα τα video που έχεις στις εκπομπές του Αλ Τσαντίρι ο Λάκης Λαζόπουλος. Βασικά χθες το είδα και σε μια εκπομπή με τον Π.Κωστόπουλο, οπότε υπάρχει παντού γύρω μας.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια σατιρική προσπάθεια μίξης ενός προσώπου μέσα σε ένα video της επιλογής μας. Η εφαρμογή μιας φωτογραφίας σε ένα video αποτελεί σχετικά εύκολη πρακτική, αν φυσικά έχουμε βρει πρώτα το video και τις φωτογραφίες που πρέπει να είναι απο σωστή γωνία τραβηγμένες. Αλλά είναι η εφαρμογή της φωτογραφίας το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προσέξουμε; Φυσικά και όχι.Γιατί τον κυριότερο ρόλο σε τέτοιου είδους εφέ παίζει και το χρώμα της φωτογραφίας και του video. Πρέπει να ταιριάζουν σαν χρωματισμοί για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε απο το απλό "κόψε ράψε" σε ένα video. Γι'αυτό και σήμερα θα δημιουργήσουμε με την βοήθεια του Adobe After Effects!

Αλ Τσαντίρι After Effects

Πάμε λοιπόν να δούμε το μεγαλύτερο σε διάρκεια μάθημα που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα στο www.teachme.gr, διάρκειας μιας ώρας και 13 λεπτών...! Στο συγκεκριμένο μάθημα θα δούμε απλά την τοποθέτηση φωτογραφιών σε video, στο επόμενο θα δούμε την τοποθέτηση video πάνω σε video. Οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

Κατεβάστε απο εδώ τα αρχεία του μαθήματος

[wpdm_package id=324]

http://vimeo.com/15856024[/private]