Τα δικά μας πλήκτρα!

Ιδιαίτερο Πληκτρολόγιο | Μάθημα Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του TeachMe.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδος, ένα μάθημα το οποίο θα απολαύσουν όλα τα Premium και φυσικά τα Premium Free μέλη της αγαπημένης σας σελίδας! Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Adobe Photoshop και στο σημερινό μάθημα photoshop, θα σας δείξω πως θα μπορέσετε να γράψετε τα δικά σας πλήκτρα και έτσι να δώσετε ένα "νέο" νόημα στο πληκτρολόγιο σας!

Μάθημα Photoshop | Ιδιαίτερο Πληκτρολόγιο

Το σημερινό μάθημα Photoshop αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία για να θαυμάσουμε το Adobe Photoshop και για να δούμε τις δυνάμεις του προγράμματος ακόμη και σε ένα σχετικά απλό θέμα. Η αντικατάσταση των πλήκτρων σε ένα πληκτρολόγιο, όπως θα δείτε είναι μία απλή διαδικασία. Στην συνέχεια η αποτύπωση των δικών μας μηνυμάτων, κρύβει μερικά μυστικά και τεχνικές τις οποίες θα αναλύσουμε εξ'ολοκλήρου σήμερα!

Αυτό θα κάνουμε σήμερα

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr!

Καθημερινά μαθήματα στην "πόρτα" σας, αποκλειστικά στα Ελληνικά και έτοιμα για να "απογειώσουν" τις δημιουργικές σας δυνατότητες! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το πως θα κάνετε την καλύτερη επένδυση της καριέρας σας!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος