Νέος Κύκλος Βασικής Εκμάθησης!

Μετά από 5 περίπου χρόνια, μόλις δημοσιεύθηκε ο νέος κύκλος βασικής εκμάθησης Adobe After Effects CC στο teachme.gr! Τα νέα ιδιαίτερα μαθήματα After Effects θα σας επιτρέψουν να μάθετε σωστά και βασικά, το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας Video Effects και Video Animation της Αγοράς!

Μεγάλη κάλυψη σε σωστές βάσεις

Έχοντας πλέον σωστές βάσεις και μεγαλύτερη εμπειρία στην διεξαγωγή video μαθημάτων σε σχέση με τα προηγούμενα ιδιαίτερα μαθήματα, αυτή τη φορά υπάρχει μεγαλύτερη κάλυψη των βασικών του προγράμματος και φυσικά πολύ πιο αρμονική ροή μέσα από μία προσεγμένη ύλη μαθημάτων η οποία θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για να καταλάβετε το πρόγραμμα και να ξεκινήσετε άμεσα την δημιουργία!

ιδιαίτερα μαθήματα After Effects

ιδιαίτερα μαθήματα After Effects - Δείγμα μέσα από το μάθημα

Και για PC και για MAC

Τα μαθήματα έχουν φτιαχτεί σε περιβάλλον Mac αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια και στο περιβάλλον των Windows. Παράλληλα αναφέρω πολύ σημαντικές λειτουργίες όπως οι συντομεύσεις και στα δύο λειτουργικά για να μην υπάρξει κανένας "χαμένος" στην μετάφραση!

Μαζί και τα αρχεία των μαθημάτων

Εκτός από τα μαθήματα τα οποία είναι συνολικά 37 σε αριθμό (συνολικής διάρκειας 15.5 διδακτικών ωρών), με την αγορά των μαθημάτων θα λάβετε και τα αρχεία των μαθημάτων για να δοκιμάσετε ακριβώς επάνω στα "δικά μου βήματα".

Απολύτως στα Ελληνικά & με ευχάριστο τρόπο!

Τον τρόπο εκμάθησης μου τον γνωρίζετε, για όσους δεν το γνωρίζουν μετά από 2000 μαθήματα στο teachme.gr να σας αναφέρω ότι τα μαθήματα είναι απολύτως στα Ελληνικά (το πρόγραμμα στα Αγγλικά) και φυσικά ο τρόπος εκμάθησης θα είναι φιλικός και ευχάριστος, για να μπορέσετε να με ακολουθήσετε σαν φίλος και όχι σαν μαθητής!

ιδιαίτερα μαθήματα After Effects

ιδιαίτερα μαθήματα After Effects - Δείγμα μέσα από το μάθημα

Δείγμα μέσα από το μάθημα

Επειδή ξέρω πως πάντα μία δοκιμή πρέπει να γίνεται, έχω ενσωματώσει και ένα δείγμα μαθήματος για να μπορέσετε να καταλάβετε τον τρόπο διδασκαλίας, τις κινήσεις μου και την διαθεσή μου μέσα στα μαθήματα. Παρακολουθήστε το παρακάτω video και αποφασίστε από μόνος σας!

Δείτε την σελίδα των ιδιαιτέρων μαθημάτων after effects

Κάντε κλικ εδώ και δείτε την σελίδα των ιδιαίτερων μαθημάτων για το Adobe After Effects. Στην σελίδα θα δείτε όλες τις λεπτομέριες των ιδιαιτέρων, πολλά δείγματα μέσα από τα μαθήματα, τα περιεχόμενα των μαθημάτων και επιπλέον συχνές ερωτήσεις.

Ιδιαίτερα μαθήματα After Effects CC

Για οτιδήποτε, μιλήστε άμεσα μαζί μου

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα ιδιαίτερα μαθήματα After Effects, παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνιας. Θα χαρώ να σας απαντήσω άμεσα! Κάντε κλικ εδώ.