Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 θα σας δείξω τις δυνατότητες της Perfect Photo Suite 7, του νέου "διαμαντιού" της onOne Software. Η συγκεκριμένη σουίτα αποτελεί ένα απο τα κορυφαία πακέτα στην επεξεργασία φωτογραφίας και επίσης έναν απο τους πιο εύκολους τρόπους να "μαγέψετε" με τις φωτογραφίες σας!

Το teachme.gr και η onOne Software συνεργάζονται απο το 2011 και έτσι όπως και πέρισυ, έτσι και φέτος μας προσφέρουν ένα πακέτο της σουίτας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για κάποιον τυχερό απο εσάς.

Εδώ και μια εβδομάδα έχει δημοσιευθεί το άρθρο του διαγωνισμού για το πως θα κερδίσετε την σουίτα και μέχρι στιγμής η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την συμμετοχή αλλά και επίσης να πω σε όσους δεν έχουν ακόμη λάβει μέρος, ότι ο διαγωνισμός θα λήξει σε μια εβδομάδα, συγκεκριμένα θα λήξει στις 30 Νοεμβρίου 2012! Οπότε έχετε ακόμη δυνατότητες συμμετοχής και νίκης!

Η Perfect Photo Suite 7 σαν πακέτο κοστίζει 300$ αλλά αν αγοράσετε μεμονωμένα τα προγράμματα που εμπεριέχονται μέσα στην σουίτα της, τότε το κόστος εκτοξεύεται στα 700$! Μέσα απο την κλήρωση βέβαια έχετε την δυνατότητα να την αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ!

Στην παρουσίαση που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, θα σας δείξω μερικές απο τις δυνατότητες της σουίτας οι οποίες πιστέψτε με θα σας δώσουν εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς να χάνετε χρόνο, χωρίς κόπο και χωρίς να πρέπει να σκέφτεστε συνεχώς δημιουργικά! Η Perfect Photo Suite 7 θα σας δώσει όλα τα εφόδια για να δημιουργήσετε μοναδικές φωτογραφίες.

Ο διαγωνισμός γίνεται μέσα απο την επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook


[social-video-locker id="ed318ff5baa9f7063" video_url="https://vimeo.com/54141838" width="600" height="350" fb_on="true" like_url="CURRENT" scheme="default" plus_on="true" plus_url="CURRENT" tweet_on="true" follow_on="true" tweet_url="CURRENT" tweet="This is from the settings panel!" linkedin_on="true" linkedin_url="CURRENT"]