Η Τεχνική της Δροσοσταλίδας

Καλησπέρα σας φίλοι και φίλες του www.teachme.gr! Σήμερα και σε συνεργασία με το www.photo-gfx.gr θα σας παρουσιάσουμε το πρώτο μάθημα φωτογραφίας. Συγχρόνως με το συγκεκριμένο μάθημα εγκαινιάζουμε μια νέα κατηγορία μαθημάτων στο www.teachme.gr, την κατηγορία της Φωτογραφίας! Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα δείχνουμε τεχνικές και κόλπα για να πετυχαίνετε εσείς τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες! Τεχνικές Φωτογραφίας που σίγουρα θα φάνταζαν πιο δύσκολες απο ότι πραγματικά είναι και θα τις μάθουμε όλες εδώ στις σελίδες του www.teachme.gr!

Θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για κάποιους ήχους που ακούγονται στο video, ήταν λίγο δύσκολο να χειριστώ την video camera με ένα πολύ κακό τρίποδο.. Στα επόμενα μαθήματα όλα θα είναι κατα πολύ ανώτερα!
Πάμε λοιπόν να δούμε το πρώτο μάθημα Φωτογραφίας εδώ στο teachme.gr.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο του www.photo-gfx.gr και αδερφό μου, Παναγιώτη Βλασόπουλο, για την βοήθεια στο συγκεκριμένο μάθημα αλλά και για την μελλονική βοήθεια στα επόμενα μαθήματα.

Η Τεχνική της Δροσοσταλίδας

Μην ξεχνάτε πως μόλις με 9,99 ευρώ τον μήνα, μπορείτε να έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση στα εκατοντάδες μαθήματα του teachme.gr και φυσικά σε όλα τα μαθήματα που καθημερινά δημοσιεύονται στο site.

Καλό μάθημα :Ρ

[private]
[/private]