΄΄Ένα ξεχωριστός φακός-κόσμημα!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr, σήμερα σας έχω ένα review φωτογραφικού εξοπλισμού! Συγκεκριμένα θα σας γνωρίσω με ένα από  τους πιο αγαπημένους μου φακούς, τον Nikkor Fisheye AF 10.5mm f/2.8 ED DX ! Αυτός ο φακός αποτελεί μία ξεχωριστή λύση για όλους τους φωτογράφους οι οποίοι θέλουν να πετύχουν ξεχωριστά αποτελέσματα απ'ότι συνήθως αλλά επίσης αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή, για όλους όσους θέλουν να πετύχουν συγκεκριμένα ξεχωριστά πράγματα και φωτογραφικά "σενάρια".

Ο "Νο2" φακός "fisheye" της Nikon, πρακτικά αποτελεί την No1 επιλογή μου για απόδοση νέα προοπτικής στα θέματα μου. Εφόσον δεν έχετε φωτογραφίσει ποτέ με fisheye φακό, δεν μπορείτε να καταλάβετε την "μαγεία" της νέας αίσθησης των πραγμάτων γύρω σας. Μερικοί λένε ότι είναι σαν να βλέπετε για πρώτη φορά (μερικοί άλλοι βέβαια έχουν άλλη άποψη...). Εγώ απλά θα σας πω, ότι με τον fisheye θα πετύχετε φωτογραφίες τις οποίες δεν θα μπορέσετε να βγάλετε με κανέναν άλλον φακό!

Όταν το παιχνίδι, συναντά την πρόκληση.

Μέσα απο την χρήση του Nikkor Fisheye 10.5mm αλλά και γενικότερα μέσα από όλους τους fisheye φακούς, θα "βγάλετε" το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Θα ξεκινήσετε τα φωτογραφικά "πειράματα", νέες περίεργες γωνίες λήψεις και γενικότερα θα "βάλετε στην άκρη" όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι πριν.

Εκτός απο αυτόν τον πολύ σημαντικό λόγο, η απόκτηση ενός τέτοιου φακού μπορεί να σας αποφέρει πολλαπλά οικονομικά οφέλη αλλά και νέες προτάσεις για εργασία καθώς η κατοχή ενός τόσο ξεχωριστού φακού, θα σας κάνει ξεχωριστούς και εσάς τους ίδιους!

Γενικότερα λοιπόν ο Nikkor Fisheye 10.5mm χρησιμοποιείται σε εργασίες οποίες πρέπει να αποδοθεί καλύτερα ο μικρός χώρος ή γενικότερα αποτυπωθεί και να αναβαθμιστεί κάτι σχετικά μικρό, στενό και όχι τόσο εντυπωσιακό. Ο Nikkor Fisheye 10.5mm θα καταφέρει να κάνει το "κλειστοφοβικό" πελώριο και να το κάνει τόσο εντυπωσιακά απο το πρώτο κιόλας "κλικ" της μηχανής! Επίσης ο Nikkor Fisheye 10.5mm είναι κατάλληλος φακός για λήψεις πανοράματος 360 μοιρών, ένα είδος φωτογράφισης το οποίο πληρώνεται αδρά και επίσης αποτελεί μία "πρόκληση" για όλους τους άλλους φακούς εκτός απο τον Nikkor Fisheye 10.5mm αλλά και γενικότερα για όλους τους "fisheye" φακούς!

le="text-align: justify;">Δείτε το αναλυτικό video

Παρακολουθήστε παρακάτω το αναλυτικό video σχετικά με την γνώμη για τον Nikkor Fisheye 10.5mm, μέσα από το οποίο θα σας αναλύσω τα "υπερ και τα κατά" και στο τέλος θα αποφανθώ για το αν αξίζει ο συγκεκριμένος φακός ή όχι.