Όταν η ταχύτητα είναι το "ζητούμενο"!

Ανακαλύψτε πώς να δημιουργήσετε τίτλους γραφικών στο Illustrator.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα θα σας δείξω έναν πανεύκολο τρόπο δημιουργίας τίτλων γραφικών στο Adobe Illustrator. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε στυλ στους τίτλους μας και να τα αποθηκεύσουμε για άμεση χρήση κατά την δημιουργία! Ανακαλύψτε πώς να δημιουργήσετε τίτλους γραφικών στο Illustrator και να ενισχύσετε τα σχέδιά σας με μοναδικούς τίτλους. Μάθετε τα πάντα για τους τίτλους στο Illustrator σήμερα!

Εύκολοι Τίτλοι Γραφικών στο Illustrator

Γνωρίζω πολλούς γραφίστες οι οποίοι βγάζουν χρήματα μέσα από μεταπωλήσεις δημιουργιών σε site όπως το Graphic River της εταιρείας Envato. Για να μπορέσουν όμως να φτιάξουν αρχεία προς πώληση όπως κάρτες, φυλλάδια, λογότυπα κλπ, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν τα αρχεία τους.

Το σημερινό μάθημα θα επιτρέψει σε κάθε γραφίστα να ανεβάσει ταχύτητα στην απόδοση του και να μπορέσει με τον τρόπο αυτό να δημιουργεί πολύ πιο αποδοτικά νέα αρχεία τα οποία θα του αποφέρουν κέρδος. Οι Εύκολοι Τίτλοι Γραφικών στο Illustrator θα επιτρέψουν στον καθένα να δημιουργήσει γραφικά στυλ τα οποία θα μπορούν να αφομοιωθούν σε νέους τίτλους με το πάτημα ενός κουμπιού! Αυτή είναι η μαγκιά της δημιουργίας και μαζί θα την ανακαλύψουμε!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος