Πειράζοντας το βάθος πεδίου σε μία φωτογραφία!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε ένα πολύ όμορφο και άκρως ενδιαφέρον μάθημα στο Adobe Photoshop Lightroom 5! Σήμερα θα ασχοληθούμε με την επεξεργασία του φόντου σε μία φωτογραφία και πως μπορούμε να κάνουμε πιό ενδιαφέρον το βάθος πεδίου μίας φωτογραφίας!

Μάθημα Lightroom

Όλο και περισσότεροι ξεκινούν με το Adobe Photoshop Lightroom 5 και συνεχώς τα αιτήματα σας για περισσότερο μάθημα Lightroom όλοένα και πληθαίνουν. Το Adobe Photoshop Lightroom 5 είναι ένα φανταστικό πρόγραμμα για άμεση επεξεργασία φωτογραφιών, αλλά όταν η επεξεργασία πρέπει να "περάσει" σε άλλο επίπεδο, τότε ψάχνουμε να βρούμε τον "μεγάλο αδερφό" το Adobe Photoshop! Έτσι λοιπόν το σημερινό μάθημα Lighroom, θα επικεντρωθεί σε ένα θέμα, το οποίο όταν προκύψει μας κάνει και ψάχνουμε το εικονίδιο με την ένδειξη "Ps" στον υπολογιστή μας!

Ωστόσο το βάθος πεδίου και γενικότερα η επεξεργασία του φόντου, είναι μία διαδικασία η οποία μπορεί να επιτευχθεί με χρήση και του Lightroom, χωρίς να πάμε στο Adobe Photoshop! Στο σημερινό μάθημα Lighroom, θα σας δείξω τι πρέπει να κάνετε και τι να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το φόντο σας λίγο πιό "αφαιρετικό" και έτσι να "στενέψετε" το βάθος πεδίου!

Δείτε τα ιδιαίτερα μαθήματα για το Adobe Lightroom 5

Έχω δημιουργήσει έναν πληρέστατο κύκλο ιδιαιτέρων μαθημάτων μέσω video αποκλειστικά για το Adobe Photoshop Lightroom 5, μέσα απο τον συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων διάρκειας 18 ωρών, θα σας δείξω όλα τα κόλπα μέσα απο το μαγικό Lightroom και θα μπορέσετε να "δαμάσετε" το καταπληκτικό αυτό πρόγραμμα! Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Μέσα απο 1200 και πλέον Premium video μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος! Κάντε σήμερα την αρχή με μία Premium Συνδρομή και κάντε το χόμπυ σας ένα δημιουργικό και προσοδοφόρο επάγγελμα! Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες και πως μπορείτε να γίνετε τώρα Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος