Μοντέρνες σκιές με ένα κλικ!

Long Shadow Generator Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα θα "χτυπήσω" με 2 μαθήματα. Ένα εντελώς δωρεάν για όλους και ένα premium free μάθημα! Στο δωρεάν μάθημα photoshop θα σας δείξω ένα φανταστικό πρόσθετο για το adobe photoshop το οποίο θα μας δώσει πανέμορφες μίνιμαλ σκιές με το πάτημα ενός κουμπιού! 

Παρουσίαση του Long Shadow Generator

Οι μοντέρνες και μίνιμαλ σκιές είναι πολύ "στην μόδα" πλέον και σίγουρα η δημιουργία τους αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για κάθε γραφίστα! Έχουμε δεί πως μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη αυτό δημιουργία στο Adobe Illustrator (κάντε κλικ εδώ) και πάνω κάτω μπορεί να γίνει έτσι και στο Photoshop. Όμως στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω πώς ένα ιδιαίτερο και ΔΩΡΕΑΝ πρόσθετο στο Adobe Photoshop, θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε μοναδικές μίνιμαλ σκιές με ένα και μόνο κλικ! Μιλάμε για φανταστικά πράγματα και για ένα extension το οποίο μόλις το ανακάλυψα έπρεπε να το μοιραστώ με όλους σας!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Το teachme.gr υπάρχει στην ζωή σας από το 2009 και συνεχώς αναβαθμίζει τα εργαλεία σας με εκατοντάδες τεχνικές δημιουργίας και επεξεργασίας σε κάθε δημιουργικό τομέα! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium και μέσα απο χιλιάδες μαθήματα, κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε από εδώ το Long Shadow Generator (για τις εκδόσεις CS6 & CC του Adobe Photoshop)