Η δική σας φωνή στα video σας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο και πολυαναμενόμενο μάθημα στο Adobe Premiere! Το σημερινό μάθημα είναι απο τα μαθήματα που λαμβάνω αρκετά συχνά αιτήματα δημιουργίας του και σήμερα έφτασε η ημέρα που θα το δούμε! Σήμερα λοιπόν, θα σας δείξω πως θα βάλετε σωστά και με επιτυχία την φωνή σας στα video με χρήση του Premiere. Δηλαδή πως θα καταφέρουμε το σωστό "voice over" που βλέπουμε παντού στα video. Είτε σε ρεπορτάζ, είτε σε ντοκυμαντερ, είτε σε εκπομπες, ακόμη και σε dvd ταινιών!

Μάθημα Premiere

Το σημερινό μάθημα premiere είναι μία ακόμη απόδειξη ότι το "διαμάντι" της Adobe είναι ικανό να μας προσφέρει τα πάντα στην επεξεργασία και μονταζ ενός video. Με απλές κινήσεις σήμερα, θα δούμε μία πολύ σημαντική λειτουργία του προγράμματος, όπως είναι η εγγραφή της φωνής μας με εξωτερικό μικρόφωνο. Θα σας δείξω τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε για σωστό και άρτιο αποτέλεσμα!

Η Διαφορά της CC έκδοσης

Λόγω ότι η συγκεκριμένη λειτουργία έχει μορφοποιηθεί στην έκδοση CC, θα σας δείξω πως να κάνετε voice over και στην τελευταία έκδοση του προγράμματος αλλά και στην έκδοση Premiere CS5.5 η οποία είναι στην φιλοσοφία των παλαιοτέρων εκδόσεων (CS5 & CS6). Έτσι θα είστε όλοι έτοιμοι μετά το σημερινό μάθημα να ετοιμάσετε τα δικά σας voice overs και να παρέχετε στους πελάτες σας μία νέα, συναρπαστική υπηρεσία!

Μία νέα καριέρα μέσα απο το teachme.gr

Ξεκινήστε σήμερα το νέο σας επάγγελμα μέσα απο το teachme.gr! Μέσα απο μία Premium συνδρομή θα αποκτήσετε όλα τα εφόδια για να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Το χόμπυ σας μπορεί να γίνει ένα προσοδοφόρο επάγγελμα και εγώ προσωπικά, θα σας δώσω όλη την βοήθεια μου για να τα καταφέρετε! Διαβάστε εδώ πως θα γίνετε Premium!

Καλό μάθημα :Ρ