Ανάλυση των Animation "Εισαγωγής"!

Καλημέρα φίλες και φίλοι απο το teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και έχουμε μάθημα After Effects μέσα απο το οποίο θα εγκαινιάσω μία νέα ενότητα στο Video & Animation η οποία έχει σαν στόχο την ανάλυση των σημερινών video animation των σημερινών εκπομπών που παρακολουθούμε στην τηλεόραση! 

Μάθημα After Effects

Στο σημερινό πρώτο επεισόδιο θα ανακαλύψουμε το εισαγωγικό animation της εκπομπής "Μες την καλη χαρά" η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στην συχνότητα του Alpha. Το συγκεκριμένο animation θα το "δουλέψουμε" τουλάχιστον για 3 εβδομάδες με στόχο να καλύψουμε κάθε πτυχή του και να σας δώσω όσα περισσότερα στοιχεία για την ανάλυση του αλλά και την αναδημιουργία του! Στο σημερινό μάθημα After Effects, θα δούμε 2 animation του animation και θα ανακαλύψουμε την πολύ ιδιαίτερη συνεργασία του Adobe Illustrator και του Adobe After Effects!

Ανάλυση=Εκτόξευση

Μέσα απο την ανάλυση θα μπορέσετε να απογειώσετε τις γνώσεις σας αλλά και να καταλάβετε πως πολλές αρκετά πολύπλοκες δημιουργίες, αν τις δείτε ¨καρέ-καρέ", θα μπορέσετε να καταλάβετε ότι η δημιουργία τους δεν είναι και τόσο δύσκολη τελικά! Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τις βασικές γνώσεις του προγράμματος και μία γενική εικόνα του προγράμματος για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του!

Μείνετε Συντονισμένοι

Το σημερινό μάθημα after effects αλλά και χιλιάδες ακόμη, αποτελούν καθημερινή απόδειξη της προσπάθειας που καταβάλω καθημερινά για να σας εξοπλίσω με τα καλύτερα κόλπα και τις πιό σύγχρονες τεχνικές δημιουργίας! Όποιο και αν είναι το όνειρο σας, μέσα απο το teachme.gr, θα βοηθήσω να το πραγματοποιήσετε και να κάνετε και εσείς το χόμπυ σας επάγγελμα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνετε και εσείς Premium μέλος. Διαβάστε εδώ πως θα γίνετε Premium.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος