Γιατί κάθε εξαγωγή δεν είναι πάντα η ίδια!

Lightroom εξαγωγή φωτογραφιών

Το ανέβασμα των φωτογραφιών από το Lightroom στο Facebook μας έχει απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν (κάντε κλικ να το δείτε εδώ). Ωστόσο αυτή τη φορά θα δούμε μία άλλη πτυχή η οποία ίσως να φανεί πολύ χρήσιμη! 

Σε αυτό το μάθημα στο Lightroom θα σας δείξω έναν πανέξυπνο τρόπο εξαγωγής ειδικού σκοπού των φωτογραφιών μας. Μετά από ένα διπλό ερώτημα ενός φίλου του teachme.gr, για εξαγωγή φωτογραφιών χωρίς keywords και λοιπά στοιχεία με στόχο την "απόκρυψη" στοιχείων, θα σας δείξω πόσο εύκολα θα κάνουμε το Lightroom να κρύψει αυτά που θέλουμε και να κρατήσει τα απολύτως απαράιτητα!

Ειδική εξαγωγή Φωτογραφιών από το Lightroom!

Κάθε σωστός χρήστης του Adobe Photoshop Lightroom έχει οργανώσει σωστά τις φωτογραφίες του με metadata και keywords, δηλαδή "λέξεις κλειδιά". Τι συμβαίνει όμως όταν κάνουμε εξαγωγή μίας φωτογραφίας; Κρατάει "κληρονομία" η φωτογραφία όλα αυτά τα medatada, copyrights & keywords ή φεύγει "γυμνή" για άλλες πολιτείες; Lightroom εξαγωγή φωτογραφιών

Ο τρόπος με τον οποίο η φωτογραφία μας εξάγεται και "φεύγει" από τον Η/Υ μας καθορίζεται αποκλειστικά από εμάς και σήμερα θα μάθετε πως να εξάγετε ακριβώς όπως θέλετε τις φωτογραφίες σας!

Μπόνους κολπάκι!

Μαζί με το παραπάνω κόλπο θα σας δώσω ένα ακόμη bonus κολπάκι το οποίο θα σας επιτρέψει να ανεβάζετε (επιτέλους) τις φωτογραφίες σας με σωστές ονομασίες στο facebook! Έτσι μέσα από 2 κινήσεις θα ελέγχετε πλέον εσείς την σωστή εξαγωγή αλλά και την σωστή ονομασία της φωτογραφίας σας για μεγαλύτερο δικό σας κέρδος!

Καλό μάθημα :Ρ