Η Απλότητα του "Σήμερα"!

Δωρεάν Blog Μέρος 2ο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και ένα ακόμη μάθημα είναι εδώ για όλους τους λάτρεις του Web Design και κυρίως των υπηρεσιών δημιουργίας Δωρεάν Blog! Συγκεκριμένα έχουμ ήδη αναλύσει το WordPress.com και πλεον αναλύουμε το Blogger το οποίο θα το "λιώσουμε"!!!

Το Blogger.com μαζί με το WordPress.com θα σας δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για την δημιουργία δωρεάν Blog ή Site γενικότερα!

Δωρεάν Blog Μέρος 2ο

Λαμβάνω κατά καιρούς διάφορα email απο παιδιά τα οποία θέλουν να μάθουν σε πολύ βάθος τον κώδικα στην δημιουργία ιστοσελίδων και συγχρόνως δεν εκτιμούν τα μαθήματα όπως το σημερινό μάθημα δημιουργίας δωρεάν blog με χρήση του Blogger. Στόχος μου είναι σας δείξω είτε εγώ είτε κάποιος συνεργάτης όλα τα κεφάλαια του Web Design & Development, αλλά κυρίως θέλω να δείξω στην μεγαλύτερη μάζα μαθητών πόσο εύκολα και γρήγορα θα βρουν λύσεις επαγγελματικές, είτε δωρεάν, είτε όσο πιό οικονομικές γίνεται.

Έτσι θα μπορέσω να δώσω λύσεις άμεσες, επαγγελματικές και οικονομικές για εκείνους ή για τους πελάτες τους.

Το σημερινό 2 μάθημα δημιουργίας δωρεάν blog με χρήση του Blogger.com δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και έτσι θα δούμε ακόμη ένα πολύ σημαντικό μάθημα, το οποίο θα σας δώσει σημαντικά εφόδια επεξεργασίας και ρύθμισης της διάταξης της σελίδας σας. Έτσι χωρίς να γνωρίζετε ούτε ένα σύμβολο κώδικα, θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε σε τεράστιο βαθμό την διάταξη της σελίδας σας.

Θα μπορέσετε δηλαδή να κάνετε μία επεξεργασία, την οποία πριν μερικά χρόνια θα έπρεπε να γνωρίζετε τόνους κώδικα για να την κάνετε και πάλι δεν θα γινόταν τόσο εύκολα.

Αυτή είναι η μαγεία των CMS και φυσικά αυτή την φιλοσοφία της γρήγορης δημιουργίας και επεξεργασίας, θέλω να περάσω μέσα απο τα μαθήματα μου!

Οι κορυφαίες υπηρεσίες, ανακαλύπτονται μέσα απο το teachme.gr!

Μέσα απο το teachme.gr θα μπορέσετε να μάθετε σε απόλυτο βαθμό όλες τις νέες τεχνολογίες δημιουργίας και να τις εκμεταλευτείτε σε απόλυτο βαθμό για το δικό σας κέρδος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε Γνώση, η οποία θα σας ανεβάσει πολλαπλά επίπεδα στην εργασία σας! Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες και γιατί πρέπει να γίνετε Premium!

Καλό μάθημα :Ρ