"Ανεβάζοντας" τις φωτογραφίες μας!

Δυναμική Επεξεργασία Πορτραίτου

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και είμαι (όπως πάντα) εδώ για ένα μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας στο Adobe Photoshop! Σήμερα θα σας δείξω πόσο εύκολο μπορούμε να επέμβουμε στην φωτογραφία μας και να την επεξεργαστούμε δυναμικά με "ζωντανά" και επεξεργάσιμα στοιχεία όπως τα Adjustment Layers μέσα από το αγαπημένο μας πρόγραμμα! 

Μάθημα Photoshop

Το σημερινό μάθημα Photoshop θα σας μάθει μία τεχνική η οποία είναι πανεύκολη και απόλυτα ευέλικτη καθώς θα μας δώσει την δυνατότητα να επεμβαίνουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή στις ρυθμίσεις μας λόγω των Adjustment Layers στο Adobe Photoshop. Έτσι σε ελάχιστο χρόνο, θα καταφέρουμε να επεξεργαστούμε δυναμικά και σε βάθος την φωτογραφία μας, με αποτέλεσμα να "ανέβει" πολύ περισσότερο απο την αρχική μας φωτογραφία!

Η τεχνική απο το σημερινό μάθημα photoshop σε εικόνες

Δυναμική επεξεργασία πορτραίτου στο photoshop

Δυναμική επεξεργασία πορτραίτου στο photoshop

Δυναμική επεξεργασία πορτραίτου στο photoshop

Δυναμική επεξεργασία πορτραίτου στο photoshop

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Η δημιουργία και ποιοτική αναβάθμιση δεν σταματά ποτέ στο teachme.gr! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και πείτε αντίο στην Κρίση! Μέσα απο τα οικονομικά πακέτα συνδρομών, θα μπορέσετε να εκπαιδευτείτε στο πρόγραμμα που αγαπάτε και έτσι να κάνετε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος