Διαστημική δίνη Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα 12.12.12 και πραγματικά μια πολύ όμορφη ημερομηνία και για ένα ακόμη εβδομαδιαίο μάθημα για όλα τα μέλη της αγαπημένης σας σελίδας! Ένα μάθημα το οποίο για ακόμη μια φορά θα σας δείξει πόσο εντυπωσιακά απλό και πανίσχυρο είναι το αγαπημένο μας Adobe Photoshop, μέσα από το οποίο θα δημιουργήσουμε ένα πολύ ιδιαίτερα γραφικό!

Δημιουργώντας από το μηδέν μια "Διαστημική Δίνη¨"!

Έψαχνα να βρώ έναν τρόπο να δούμε κάτι σχετικά εύκολο και εντυπωσιακό, χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές και φίλτρα και έτσι σήμερα σας έχω ένα πανέμορφο μάθημα, άκρως "φουτουριστικό" και έτσι με διαστημικές πινελιές (πλησιάζει και η 21η Δεκεμβρίου άλλωστε), στο οποίο θα δημιουργήσουμε μια δίνη με τεχνικές που δεν έχουμε ξαναδεί. Έτσι για άλλη μια φορά το Adobe Photoshop θα μας εντυπωσιάσει ευχάριστα!

Διαστημική Δίνη στο Adobe Photoshop

Ακούω πολλούς να λένε πως το Photoshop είναι δύσκολο πρόγραμμα για να μπορέσει να το μάθει κάποιος. Αυτό που χρειάζεται για να μπορέσει κάποιος να μάθει ένα πρόγραμμα, είναι κυρίως να το αγαπήσει και για να μπορέσει να το κάνει αυτό, θα πρέπει πρώτα απ'όλα να μάθει τις δυνατότητές του. Συνεχίστε να δοκιμάζετε πράγματα μέσα από το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και χωρίς να το καταλάβετε θα έχετε αποκτήσει δεξιότητες, τις οποίες δεν πιστεύατε ότι τις έχετε!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος