Αιθέριες Δημιουργίες!

Δημιουργία Πολύχρωμου στο Photoshop

Το Adobe Photoshop είναι το κορυφαίο πρόγραμμα όχι γιατί μας επιτρέπει να εξαφανίζουμε τα "σπυράκια" σε ένα πρόσωπο, ή γιατί μπορούμε να βάλουμε "μούσια" σε μία γυναίκα. Αυτό που το κάνει κορυφαίο είναι γιατί μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε οτιδήποτε μας "κατέβει" στο κεφάλι! Με αυτό το σκεπτικό, θα σας δείξω σήμερα πως θα δημιουργήσετε ένα αιθέριο και πολύχρωμο γραφικό το οποίο θα γίνει πανεύκολα και ταχύτατα!

Δημιουργία Πολύχρωμου στο Adobe Photoshop

Το αιθέριο πολύχρωμο δημιούργημα είναι αυτό που θα μας απασχολήσει σήμερα στο Photoshop. Θα δημιουργήσουμε από λευκό καμβά ένα τέλειο φόντο για τον υπολογιστή μας, το οποίο θα μπορούμε να αναδημιουργήσουμε και αναπροσαρμόσουμε με έναν πανεύκολο τρόπο!

<yoastmark class=

Θα σας δείξω τεχνικές οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν και να μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε ένα γραφικό το οποίο θα είναι υψηλής ποιότητας και πολλαπλής χρησιμότητας. Η Δημιουργία Πολύχρωμου στο Photoshop θα είναι κατάλληλη είτε για φόντο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, είτε για μία αφίσα ή ένα φυλλάδιο. Το γραφικό που θα φτιάξουμε σήμερα θα σας "μαγέψει" με την απλότητα και την ομορφιά του!

Καλό μάθημα :Ρ