Λογότυπα πανεύκολα!

Δημιουργια Λογοτύπου

Επικρατεί ένας μύθος ο οποίος αναφέρει ότι για να δημιουργήσει κάποιος ένα λογότυπο θα πρέπει να έχει "τρελές" γραφιστικές γνώσεις και φυσικά θα πρέπει να "παίζει στα δάχτυλα" το Adobe Illustrator. Η αλήθεια είναι όμως ότι παραπάνω από τα 50% των λογοτύπων εκεί έξω απαιτούν να έχετε τις βασικές γνώσεις του προγράμματος και μία αναλυτική σκέψη. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να αναλύσετε τα λογότυπα και να τα φτιάξετε πανεύκολα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις!

Δημιουργια Λογοτύπου στο Adobe Illustrator

Την δημιουργία λογοτύπου θα δούμε για ακόμη μία Δευτέρα στο Adobe Illustrator. Ένα θέμα το οποίο ενδιαφέρει κάθε γραφίστα εκεί έξω ο οποίος θέλει να αναλάβει δουλειές και να δημιουργήσει λογότυπα για τους πελάτες του.

Μάθημα Illustrator: Δημιουργια Λογοτύπου στο Adobe Illustrator

Μάθημα Illustrator: Δημιουργια Λογοτύπου στο Adobe Illustrator

Σήμερα θα δούμε την δημιουργία λογοτύπου με θέμα την υγεία ή τον αθλητισμό και την ευεξία γενικότερα. Ένα θέμα το οποίο "παίζει" αρκετά στην εποχή μας από εναλλακτικές εταιρείες οι οποίες προωθούν αυτόν τον τρόπο ζωής. Έτσι θα πρέπει να είμαστε και εμείς έτοιμοι για να αναλάβουμε τα επόμενα project μας!

Μάθημα Illustrator

Μέσα σε ελάχιστον χρόνο και με τις βασικές γνώσεις του Adobe Illustrator, του Pen tool και του Shape Builder Tool, θα καταφέρουμε από το μηδέν, να δημιουργήσουμε ένα φρέσκο και "in to the point" λογότυπο, το οποίο θα αντιπροσωπεύει τον πελάτη μας καθώς και τα χρώματα της εταιρικής του ταυτότητας!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος