Η δική σας "online" Gallery

Adobe Bridge Web Gallery

Η δημιουργία ενός χώρου στο Internet όπου μπορείς αν είσαι φωτογράφος ή designer  να παρουσιάζεις τις δημιουργίες σου είναι απαραίτητο για την καταξίωσή σου αλλά και την προώθηση των δημιουργιών σου. Όλοι χρειαζόμαστε ένα Online Portfolio και φυσικά δεν είναι δυνατόν να τα έχουμε όλα στο Facebook.

Ένα Portfolio που ουσιαστικά να είναι μια Photo Web Gallery και να παρουσιάζουμε τις δημιουργίες μας στους υποψήφιους πελάτες μας. Φυσικά κάτι τέτοιο για τον απλό φωτογράφο ή designer μοιάζει δύσκολο αν δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις web design... Ποιος σας είπε όμως ότι χρειάζεται τέτοιες γνώσεις;;;

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερη η δημιουργία μιας πολύ όμορφης Photo Web Gallery χωρίς καθόλου γνώσεις κώδικα, html, css, flash κλπ. απλά και μόνο με την βοήθεια του Adobe Bridge, του πανίσχυρου εργαλείου που έχουμε όλοι ,μπορούμε πλέον να δημιουργούμε εντυπωσιακά απλές και όμορφες photo galleries οι οποίες είναι έτοιμες προς δημοσίευση στο Διαδίκτυο!

Μάθημα Bridge

Αυτό το μάθημα bridge το έκανα γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά που μου έχουν ζητήσει να δείξω πως να δημιουργήσει κάποιος μια Web Photo Gallery και φυσικά δεν μπορούσα να το αρνηθώ και επίσης να το δημοσιεύσω σαν το ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας για να το δουν όλα τα παιδιά!

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει η σημερινή τεχνολογία και δείξτε στον κόσμο ποιος είστε. Φτιάξτε τη δική σας Web Photo Gallery σήμερα κιόλας!

Καλό μάθημα :Ρ

[private] [wpdm_package id=367]
[/private]