Καθαρισμός των χεριών και ενσωμάτωση!

Δημιουργία Touchscreen Οθόνης τρίτο μέρος

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Στο τρίτο μέρος της δημιουργίας οθόνης αφής στο after effects θα δούμε τον καθαρισμό των χεριών από το υπόλοιπο φόντο.

Με τον τρόπο αυτό θα προετοιμάσουμε τα χέρια μας για να "ακουμπήσουν" την νέα οθόνη την οποία θα κάνουμε και touchscreen στην συνέχεια!

Δημιουργία Touchscreen Οθόνης τρίτο μέρος

Σήμερα θα δαμάσουμε το "Roto Brush Tool" και θα δούμε πόσο εύκολα θα μπορέσουμε να βγάλουμε το φόντο από το βίντεο μας. Χωρίς χρήση πράσινου πανιού, η αφαίρεση φόντου θα γίνει μια εύκολη διαδικασία μέσα από την οποία θα ανακαλύψετε ένα υπέροχο και έξυπνο εργαλείο το οποίο μαθαίνει συνεχώς μέσα από τις δικές σας κινήσεις!

Η Δημιουργία Touchscreen Οθόνης μέσα από το After Effects θα σας γεμίσει με νέα κόλπα και δημιουργικές τεχνικές οι οποίες θα σας βοηθήσουν κατά πολύ στην συνέχεια και σε άλλα projects!

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα από την Δημιουργία Οθόνης Αφής στο After Effects, την οποία θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]