Άμεση Αλλαγή της Οθόνης & Ρεαλισμός

Δημιουργία Touchscreen Οθόνης δεύτερο μέρος

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και έχουμε το δεύτερο μέρος του μαθήματος δημιουργίας οθόνης αφής μέσα από το Adobe After Effects!Στο δεύτερο μέρος του μαθήματος θα σας δείξω πως θα αλλάξετε άμεσα την οθόνη που είχαμε τοποθετήσει στο προηγούμενο μάθημα και πως θα της δώσουμε τον απαραίτητο ρεαλισμό για να ταιριάξει σωστά στο νέο της περιβάλλον.

Δημιουργία Touchscreen Οθόνης δεύτερο μέρος

Με χρήση του ρεαλισμού στην νέα οθόνη που εισάγαμε πλέον είμαστε έτοιμοι να προετοιμάσουμε την σκηνή μας να την δεχτεί και αυτό θα γίνει μόνο αν το χέρι μας καταφέρει να περάσει πάνω από την νέα οθόνη και όχι από μέσα της. Γι'αυτο τον λόγο θα σας δείξω την αρχή της αποκοπής του χεριού από το αρχικό βίντεο με χρήση του Roto Brush Tool με στόχο να μπορέσει τελικώς να αγγίξει την νέα μας οθόνη αφής!

Η Δημιουργία Touchscreen Οθόνης μέσα από το After Effects θα σας γεμίσει με νέα κόλπα και δημιουργικές τεχνικές οι οποίες θα σας βοηθήσουν κατά πολύ στην συνέχεια και σε άλλα projects!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσα από την Δημιουργία Οθόνης Αφής στο After Effects, την οποία θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]