Δημιουργία Facebook Σελίδας #5

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και έχουμε ακόμη ένα μάθημα του κύκλου "δημιουργία facebook" σελίδας! Πιο συγκεκριμένα βρισκόμαστε πλέον στο 5ο μάθημα της σειράς όπου θα μάθουμε 3 ακόμη πολύ σημαντικές εφαρμογές που κυκλοφορούν ελεύθερα στο facebook και θα κάνουν την σελίδα μας ακόμη πιο ολοκληρωμένη και συμπαγή! Δημιουργία Facebook Σελίδας #5

Με τα σημερινά Facebook Applications θα εισάγουμε στην σελίδα μας πολύ σημαντικές επιλογές για την χρήστη, όπως η επιλογή να κάνει suggest, δηλαδή να προτείνει την σελίδα μας στους φίλους του, με αποτέλεσμα τα "likes" να ανεβαίνουν διαρκώς και "κατα ριπάς"! Ακόμη θα δημιουργήσουμε το λεγόμενο F.A.Q. το οποίο μεταφράζεται σε "κοινές ερωτήσεις". Έτσι θα καλύψουμε κάθε ερώτηση των υποψηφίων πελατών μας εύκολα και γρήγορα! Τέλος θα δούμε τον τρόπο εισαγωγής της twitter σελίδας μας στο facebook page μας!

Όλα πλεον γίνονται ολοένα και πιο ολοκληρωμένα, οι "υποψήφιοι πελάτες" σας μόλις πλεον μπαίνουν στην σελίδα σας στο facebook δεν βρίσκουν μόνο 3-4 φωτογραφίες και ένα λιγοστό κείμενο, αλλά μια ολοκληρωμένη σελίδα στην οποία όχι μόνο θα κάνουν "like" αλλά πραγματικά θα την λατρέψουν! Και αυτό μπορεί να γίνει μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr και δωρεάν μέσα απο το facebook! Προλάβετε τους ανταγωνιστές σας και δημιουργείστε τώρα την δική σας σελίδα στο facebook!

Καλό μάθημα :Ρ

[private]

[wpdm_package id=292]

[/private]