Το Πανίσχυρο Photoshop!

Δημιουργία Φτερών στο Photoshop 

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Συνεχίζω με το δεύτερο μάθημα για σήμερα το οποίο είναι μάθημα photoshop και θα μας δείξει για μία ακόμη φορά πόσο πανίσχυρο πρόγραμμα είναι το Adobe Photoshop! Θα επιστρέψω σε ένα θέμα που πολύ αγαπάτε και φυσικά μιλάω για τα Photo Manipulations στο οποίο θα μείνουμε τις επόμενες (τουλάχιστον) 2 εβδομάδες για να μάθουμε νέα και ιδιαίτερα κόλπα δημιουργία στο Adobe Photoshop!

Δημιουργία Φτερών

Σε πάρα πολλά photo manipulations μου έχει χρειαστεί να θέλω να τοποθετήσω φτερά στον χαρακτήρα μου. Φυσικά πρώτη κίνηση ήταν να ψάξω στο google images και στην συνέχεια σε κάποιο stock site. Τι θα λέγατε όμως αν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε εμείς από μόνοι μας τα φτερά του χαρακτήρα μας; Και πριν ακούσω τις γνωστές "αηδίες" ότι δεν είστε καλοί στην ζωγραφική και τα σχετικά, να σας πω απλά ότι τα φτερά αποτελούν μία πανεύκολη διαδικασία δημιουργίας! Την οποία ναι θα κάνετε εσείς απο μόνοι σας χωρίς να χρειαστεί να πάρετε κάποια φωτογραφία ή το δικό μου γραφικό.

Η μαγεία του digital painting!

Η ψηφιακή ζωγραφική είναι ένας τομέας τον οποίο σίγουρα θα λατρέψετε. Το "digital painting" μας είναι απαραίτητο καθώς πάντα χρειαζόμαστε να δημιουργήσουμε κάτι για τα photo manipulations μας. Οπότε, ακόμη και αν δεν είστε ζωγράφος, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε φανταστικά γραφικά με λίγες και πάρα πολύ απλές κινήσεις. Όπως ακριβώς και σήμερα στο μάθημα photoshop της παρασκευής, θα κάνουμε την αρχή σε ένα πολύ όμορφο photo manipulation και θα δημιουργήσουμε τα φτερά του αγγέλου απο το απόλυτο μηδέν!

Η δημιουργία φτερών στο τελικό της δείγμα

Δημιουργία Φτερών | Μάθημα Photoshop

Δημιουργία Φτερών | Μάθημα Photoshop

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, συνεχίζω να σας εξοπλίζω με πανίσχυρες τεχνικές σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα και τομείς! Ξεκινήστε και εσείς σαν Premium σήμερα και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα μέσα απο τα premium μαθήματα της αγαπημένης σας σελίδας. Κάντε σήμερα το χόμπυ σας επάγγελμα μέσα απο το teachme.gr! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 5ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]