Η δική σας "κενή" εστία!

Όλοι οι "ποδοσφαιρόφιλοι" γνωρίζουμε ότι ένα γκολ σε μία "κενή εστία" είναι μία πολύ απλή διαδικασία την οποία ακόμη και ο πιο άσχετος (99%) είναι σε θέση να "σκοράρει"! Αυτή την ευκαιρία θα δώσουμε σήμερα σε όλους καθώς θα δημιουργήσουμε μία φανταστική σε ρεαλισμό αλλά και ευκολία, ποδοσφαιρική εστία. Το γνωστό σε όλους μας "Τέρμα" θα δημιουργήσουμε στο σημερινό μάθημα Cinema 4D και θα θαυμάσουμε για ακόμη μία φορά το μοναδικό αυτό πρόγραμμα!

Μάθημα Cinema 4D

Έχοντας ήδη δημιουργήσει την μπάλα και το χορτάρι σήμερα θα φτιάξουμε τα δοκάρια και τα δίχτυα ενός τέρματος! Μέσα απο απλές κινήσεις και με μία πανεύκολη διαδικασία, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο γραφικό το οποίο θα μας φανεί χρήσιμο σε πάρα πολλές εφαρμογές! Δημιουργήστε και εσείς σήμερα το δικό σας "Goal Post" και μαγέψτε μέσα απο το μοναδικό στο είδος του Maxon Cinema 4D!

Το δείγμα μέσα απο το σημερινό μάθημα cinema 4d

Δημιουργία Τέρματος Ποδοσφαίρου - Μάθημα Cinema 4D

Δημιουργία Τέρματος Ποδοσφαίρου - Μάθημα Cinema 4D

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ, ξεκινήστε σήμερα και αποκτήστε την πολύτιμη γνώση που πάντα επιθυμούσατε στα προγράμματα που αγαπάτε! Κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα μέσα απο μία Premium συνδρομή! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]