Η Επίσημη "Brazuca"!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και έχουμε το μάθημα για το Maxon Cinema 4D μέσα απο το οποίο θα σας δείξω πόσο εύκολα θα δημιουργήσουμε την επίσημη μπάλα του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, την μπάλα " Brazuca "! Ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό μάθημα Cinema 4D το οποίο θα σας βάλει άμεσα στην δημιουργία!

Μάθημα Cinema 4D

Μπάλα ποδοσφαίρου Brazuca

Η δημιουργία γραφικών μέσα απο 3d προγράμματα, αποτελεί μία πολύ εντυπωσιακή διαδικασία. Να βλέπεις το δημιούργημα σου να παίρνει "σάρκα και οστά" και από εκεί που ήταν ένα απλό αντικείμενο να αντιπροσωπεύει πλέον κάτι ανώτερο είναι σίγουρα η μεγαλύτερα ανταμοιβή και η μεγαλύτερη πόρωση!

Έτσι και στο σημερινό μάθημα cinema 4d, θα σας δείξω πως θα δημιουργήσετε απο το μηδέν την μπάλα "brazuca" και πως θα της δώσετε τα σωστά χαρακτηριστικά της αλλά και κίνηση! Όλα αυτά μέσα απο το κορυφαίο Maxon Cinema 4d και την μικρή βοήθεια (στα materials) του Adobe Photoshop!

Δείτε την μπάλα μέσα απο το σημερινό μάθημα Maxon Cinema 4D

Δημιουργία της Μπάλας "Brazuca" | Μάθημα Cinema 4D

Δημιουργία της Μπάλας "Brazuca" | Μάθημα Cinema 4D

Μείνετε συντονισμένοι

Τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά είναι εδώ και συνεχώς αναβαθμίζονται! Με καθημερινή ανανέωση, μέσα απο το teachme.gr θα καταφέρετε να εκπαιδευτείτε μέσα απο το πρόγραμμα που αγαπάτε και θα κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, δηλαδή θα κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium μέλος και κερδίστε την απόλυτη εκπαίδευση στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]