Απο το μηδέν, απόλυτη δημιουργία!

Δημιουργία λογοτύπου 3D

Καλήμέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr και καλή εβδομάδα!!! Ξεκινάμε δυναμικά την εβδομάδα μας με το μάθημα Γραφιστικής της Δευτέρας, μέσα απο το οποίο θα σας δείξω πόσο εύκολα και δυναμικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό λογότυπο με ύφος 3D. Ένα πανεύκολο μάθημα, το οποίο θα σας εξοπλίσει με μία πανίσχυρη τεχνική!

Δημιουργία λογοτύπου σε 3D ύφος 

Το σημερινό μάθημα Adobe Illustrator έχει να κάνει με την δημιουργία λογοτύπου. Ίσως ένα απο τα πιό συνηθισμένα αιτήματα που λαμβάνω καθημερινά με email απο όλους τους φίλους του teachme.gr! Η δημιουργία λογοτύπου, αποτελεί μία απο τις πιό καλλιτεχνικές δημιουργίες, καθώς μας δίνει την ελευθερία της έκφρασης μέσα απο την δημιουργία. Έτσι με χρήση της φαντασίας μας, η δημιουργία λογοτύπου μίας επιχείρησης, μπορεί να πάρει "σάρκα και οστά"!

Μάθημα illustrator

Μέσα απο το κορυφαίο Adobe Illustrator, έχουμε ανακαλύψει ένα σωρό τεχνικές δημιουργίας λογοτύπου. Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να πάτε τα λογότυπα σας ακόμη παραπέρα με χρήση 3D ύφους! Ένα πανεύκολο μάθημα, το οποίο θα σας δώσει ένα άκρως εντυπωσιακό και 3D αποτέλεσμα, το οποίο στην συνέχεια μπορείτε να το βάλετε στο Adobe Photoshop και να του "αλλάξετε τα φώτα"!!!

Δείγματα του λογοτύπου

Δείτε πως η δημιουργία λογοτύπου μεταμορφώνεται μέσα απο το Illustrator, το Photoshop και το Perfect Effects

Μείνετε συντονισμένοι

Φωτογράφοι, Web Designers, γραφίστες και πολλοί ακόμη, βρίσκουν καθημερινά την χαμένη τους έμπνευση μέσα απο το teachme.gr! Μέσα απο 1200 και πλέον μαθήματα, θα σας βοηθήσω προσωπικά να ανεβείτε όσα δημιουργικά επίπεδα απαιτεί η δουλειά σας ή οι φιλοδοξία σας! Είτε είστε επαγγελματίας, είτε παθιασμένος ερασιτέχνης, το teachme.gr θα σας κάνει καλύτερους! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος και κερδίστε! Διαβάστε τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος