Ξεκινήστε τον δικό σας Διαγωνισμό-Κλήρωση μέσα απο το Facebook!

Έχοντας ήδη ξεκινήσει την εκμάθηση ενός πολύ ιδιαίτερου και σημαντικού θέματος όσον αφορά την προώθηση της επιχειρησής σας στο facebook, σήμερα θα συνεχίσω την ανάλυση της δημιουργίας Κληρώσεων (sweepstakes) μέσα απο το facebook. Ο σχεδιασμός γραφικών είναι το θέμα που θα αναλύσουμε, για να μπορέσουμε στην συνέχεια με την βοήθεια της εταιρείας WooBox να κάνουμε τα πράγματα πολύ απλά και άμεσα!

Σχεδιασμός γραφικών για τον facebook διαγωνισμό ή κλήρωση μας!

Μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr για την δημιουργία διαγωνισμών, θα δείτε ότι η οργάνωση της εφαρμογής, θα γίνει εξ'ολοκλήρου απο εσάς, χωρίς όμως να χρειαστεί να γνωρίζετε κώδικα ή να έχετε γενικότερα πολύπλοκες γνώσεις πληροφορικής. Ακόμη και αν η επαφή σας με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο είναι "επιδερμική", θα μπορέσετε εύκολα, γρήγορα και απλά να οργανώσετε κάτι το οποίο θα σας επιστρέψει άμεσα και δυνατά αποτελέσματα.

Σχεδιασμός γραφικών για τον facebook διαγωνισμό ή κλήρωση μας!

Μέρος δεύτερο: Σχεδιασμός Γραφικών!

Στο δεύτερο μέρος της εκμάθησης δημιουργίας εφαρμογών Κληρώσεων μέσα απο το facebook, θα σας δείξω τις επιλογές που μπορείτε να έχετε μέσα στις εικόνες που θα παρακολουθεί ο χρήστης μέχρι να ολοκληρώσει την συμμετοχή του, πως μπορείτε να πάρετε άμεσα αποτελέσματα κειμένου και HTML με χρήση του "WYSIWYG" (What You See Is What You Get) επεξεργαστή κειμένου, αλλά και πως μέσα απο το Adobe Photoshop θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πολυσύνθετα γραφικά με πολύ απλές κινήσεις.

Πανέυκολος τρόπος δημιουργίας

Η εφαρμογή δημιουργίας "Sweepstake" μέσα απο το WooBox αποτελεί την πιό εύκολη αλλά και την πιό ασφαλή συγχρόνως επιλογή για να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε σε λίγο χρόνο τον δικό σας διαγωνισμό ή κλήρωση. Μέσα απο τα μαθήματα, η όλη διαδικασία θα γίνει "παιχνιδάκι" και έτσι σε ελάχιστο χρόνο, θα έχετε στα χέρια σας την γνώση χωρίς να χρειαστεί να πληρώνετε ένα σωρό χρήματα σε προγραμματιστές!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Μην χάνετε χρόνο, μπείτε σήμερα στην παρέα του teachme.gr και ξεκινήστε την προβολή των Premium μαθημάτων! Μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα θα μπορέσετε να διδαχτείτε σε δεκάδες δημιουργικούς τομείς και να κάνετε το ονειρό σας πραγματικότητα! Κάντε το χόμπυ σας, ένα δημιουργικό επάγγελμα! Ξεκινήστε σήμερα! (Κάντε κλικ για να δείτε περισσότερα)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος