Καλώς ήρθες Χειμώνα!

Δημιουργία Ευχετήριας Κάρτας στο Adobe Illustrator #1

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Ο Δεκέμβριος μόλις ήρθε στην ζωή μας και μαζί με εκείνον "έσκασε" μύτη και ο Χειμώνας. Φυσικά όμως επειδή δεν έχω διάθεση για χειμερινές καταστάσεις ακόμη αλλά έχω διάθεση μόνο για δημιουργία, είπα να σας δείξω ένα άκρως... ανοιξιάτικο μάθημα το οποίο θα κάνει α) να μπει πιό εύκολα ο Χειμώνας και β) θα μας μάθει ιδιαίτερες και δημιουργικές τεχνικές στο Adobe Illustrator!

Δημιουργία Ευχετήριας Κάρτας στο Adobe Illustrator #1

Σήμερα θα ξεκινήσω έναν νέο κύκλο μαθημάτων στο teachme.gr με θέμα την δημιουργία ευχετήριων καρτών και λοιπών γραφιστικών σχεδιασμών με στόχο και να ικανοποιήσετε τους πελάτες σας αλλά και να μπορέσετε να δημιουργήσετε τις δικές σας ευχετήριες κάρτες ή ευχετήρια φυλλάδια (σαν το σημερινό) χωρίς ιδιαίτερο κόστος και χωρίς να χρειαστείτε την βοήθεια κάποιου ειδικού ή επαγγελματία γραφίστα. Μέσα από απλές κινήσεις και μία διασκεδαστική διαδικασία θα καταφέρετε να μάθετε στο πρώτο μάθημα να δημιουργείτε λουλούδια και ένα σωρό άλλα στοιχεία!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Η δημιουργία δεν σταματά ποτέ στο teachme.gr, γι'αυτο συντονιστείτε σήμερα στο κορυφαίο site με ελληνικά μαθήματα δημιουργίας και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium και κερδίστε από την πρώτη στιγμή. Κάντε κλικ και διαβάστε περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος