Το δικό σας προσωπικό μήνυμα!

Γράφοντας στον Πίνακα στο Photoshop

Στο Premium Μάθημα της εβδομάδος στο teachme.gr θα σας δείξω πως μέσα από το Adobe Photoshop θα μπορέσετε να αλλάξετε την γραφή σε μία φωτογραφία και να βάζετε την δική σας. 

Η χρήση προσωπικών μηνυμάτων σε φωτογραφίες και γραφικά είναι κάτι διασκεδαστικό και πολύ χρήσιμο. Επίσης η χρήση των δικών μας "πινελιών" σε ένα project μας κάνει να μαθαίνουμε πιό εύκολα. Γι'αυτο το λόγο σήμερα θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας προσωπικά μηνύματα στον σχολικό πίνακα του Bard Simpson!

Γράφοντας στον Πίνακα με το Photoshop

Το Adobe Photoshop δικαίως θεωρείται το κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας. Πρακτικά μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μέσα από αυτό το πρόγραμμα και η δημιουργία γραφής και προσωπικών μηνυμάτων είναι κάτι αρκετά εύκολο αλλά πολύ βασικό για να κατανοήσουμε βασικές έννοιες όπως οι επιλογές στοιχείων, οι βούρτσες και οι μάσκες.

Γράφοντας στον Πίνακα με το Photoshop

Γράφοντας στον Πίνακα με το Photoshop

Γι'αυτο το λόγο σήμερα θα αλλάξουμε το μήνυμα της αρχικής εικόνας και θα τοποθετήσουμε το δικό μας, με τον τρόπο αυτό θα διασκεδάσουμε, θα περάσουμε το δικό μας μήνυμα και φυσικά θα μάθουμε ακόμη καλύτερα το τέλειο Adobe Photoshop!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος