Νέες εντυπωσιακές τεχνικές!

Κείμενο με Σχοινί στο Illustrator

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε μάθημα Γραφιστικής μέσα απο το οποίο θα σας δέιξω μία φανταστική τεχνική γραφής στο Adobe Illustrator με το εφέ του "σχοινιού"! Ένα πολύ ξεχωριστό μάθημα το οποίο θα μας δείξει πολλές και μοναδικές τεχνικές δημιουργίας!

Κείμενο με Σχοινί στο Illustrator

Ακούω πολλούς να λένε "σιγά ξέρω photoshop, δεν μου χρειάζεται το Illustrator". Δεν θα σχολιάσω καν το "πόσο photoshop ξέρουν", απλά θα σταθώ στο γεγονός πως όταν κάποιος λέει κάτι τέτοιο, πρακτικά εκτίθεται και αυτό γιατί το Adobe Illustrator είναι ένα εντελώς διαφορετικό σε φιλοσοφία πρόγραμμα απο το Adobe Photoshop. Μπορεί να έχουν αρκετά κοινά (ολοένα και περισσότερο) αλλά πραγματικά μερικές δυνατότητες του Adobe Illustrator δεν θα τις δούμε ποτέ στο Adobe Photoshop!

Έτσι και σήμερα, στο μάθημα illustrator της Δευτέρας, θα σας δείξω πως θα μπορέσετε να "γράψετε" με σχοινιά, και έτσι να μπορέσετε να δώσετε μία ιδιαίτερη αίσθηση στα κείμενα και στους τίτλους σας γενικότερα! ΄Ενα καταπληκτικό μάθημα το οποίο θα μας "εθίσει" στην δημιουργία και θα σας δώσει πολύ δυνατά εφόδια για την συνέχεια!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Το σημερινό μάθημα μου το είχε ζητήσει ένας πελάτης μου πριν απο 10 χρόνια σαν ιδέα για ένα λογότυπο, φυσικά τότε δεν μπορούσα να το κάνω, πέρασαν αρκετά χρόνια και πάντα ήταν στο μυαλό μου, δοκίμασα πράγματα, τεχνικές και τελικά τα κατάφερα! Αυτό θα κερδίσετε στο teachme.gr, την γνώσει που έχω αποκτήσει εδώ και χρόνια με το πάτημα ενός κουμπιού! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, όλα είναι εδώ και είναι απλόχερα δικά σας! Γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος και κερδίστε απο το πρώτο δευτερόλεπτο! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο με Εφέ Κειμένου το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]