Ένας φακός που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν!

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το 2ο επεισόδιο του κύκλου δωρεάν video με τίτλο "Φωτογραφική Κουβέντα". Σε αυτό το επεισόδιο θα σας δείξω έναν φανταστικό και προσιτό φακό ο οποίος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε φωτογράφο που επιθυμεί να κάνει καριέρα στην Φωτογραφία. Θα αναλύσουμε τον Nikkor AF-S 50mm 1.8G, τον νεότερο 50mm της Nikon.

Γνωρίζοντας τον Nikkor AF-S 50mm 1.8G

Ο φακός 50mm είτε έχετε Nikon είτε Canon είτε Sony κλπ αποτελεί την πρώτη σας "σοβαρή" επιλογή φακού μαζί με τον αντίστοιχο 35mm (όχι και τους δύο μαζί αλλά έναν από τους δύο). Αυτή τη φορά θα αναλύσουμε το διαμάντι της Nikon, έναν από τους κορυφαίους φακούς κάτω των 200 ευρώ! Γνωρίζοντας τον Nikkor AF-S 50mm 1.8G θα ανακαλύψουμε τις πτυχές ενός φακού ο οποίος είναι προσιτός οικονομικά και πανίσχυρος λειτουργικά. Ένα φακός "εργαλείο" για άπειρα φωτογραφικά θέματα.

Γνωρίζοντας τον 50άρη σε εικόνες

Ένας φακός για πολλαπλές χρήσεις!

Τον συγκεκριμένο φακό τον έχω εδώ και 2 χρόνια και είμαι 101% ικανοποιημένος. Είναι άκρως οικονομικός, ελαφρύς και πολύ "κοφτερός" στις φωτογραφίες του! Με μέγιστο άνοιγμα διαφράγματος f/1.8 και ένα σύστημα αυτόματης εστίασης που σπάει κόκκαλα! Εφόσον δεν έχετε ήδη τον 35mm τότε ο 50mm είναι ένας "must have" φακός ο οποίος θα απογειώσει την δουλειά σας!

Δείγματα Φωτογραφιών που έχω τραβήξει με τον 50mm nikkor 1.8G

Δείτε το δεύτερο επεισόδιο της "Φωτογραφικής Κουβέντας"

Κάντε Subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να μην χάνετε ούτε ένα επεισόδιο ή μάθημα!