Συνεχίζοντας την ποιοτική αναβάθμιση του υλικού και των υπηρεσιών του αγαπημένου μας teachme.gr σήμερα και μετά απο αρκετό καιρό σκέψης του όλου σχεδιασμού, σας αποκαλύπτω το ύφος και την δυναμική της νέας Βεβαίωσης Παρακολούθησης Μαθημάτων που ως γνωστόν δίνεται σε όλα τα Premium Μέλη που "κλείνουν" έναν (1) Χρόνο Premium Συνδρομής και φυσικά επιθυμούν να έχουν ένα ακόμη δυνατό "χαρτί" στο βιογραφικό τους!

Η νέα και πιο βελτιωμένη έκδοση της Βεβαίωσης Παρακολούθησης Μαθημάτων σχεδιάστηκε με σκοπό την επαγγελματική αίσθηση και την καθαρή λιτή γραμμή που αποπνέει εξάλλου και η σελίδα του teachme.gr.

Η Β.Π.Μ. είναι διαθέσιμη απο σήμερα για όλα τα Premium Μέλη που έχουν κλείσει έναν χρόνο ενεργής Premium Συνδρομής.

Για να λάβετε την δική σας Βεβαίωση Παρακολούθησης Μαθημάτων θα πρέπει να μου στείλετε ένα email στο admin@teachme.gr με Θέμα "Βεβαίωση Παρακολούθησης Μαθημάτων". Θα πρέπει να μου αναφέρετε το username σας, την ημερομηνία έναρξης της Premium Συνδρομής σας και όπως ανέφερα και παραπάνω, θα πρέπει να έχετε κλείσει έναν (ή και παραπάνω) Χρόνο στην Premium πλευρά του teachme.gr.

Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεχή υποστήριξη!

Συχνές ερωτήσεις

Δεν υπάρχει περιορισμός στο πακέτο της συνδρομής που έχετε επιλέξει, αρκεί να έχετε κλείσει έναν συνεχή Χρόνο Premium Συνδρομής. 
Βεβαίως και μπορείτε, το teachme.gr αποκτεί συνεχώς φήμη και αίγλη για τα ποιοτικά μαθηματά του, ως εκ τούτου πρόκειται για μια αναγνωρισμένη ολοένα και περισσότερο σελίδα εκμάθησης δημιουργικών μαθημάτων. Μια τέτοιου είδους ΒΠΜ στο βιογραφικό σας, θα αποδείξει πως είστε ένα άτομο το οποίο αναζητά την εκπαίδευση και την συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των γνωσεών του.
Η βεβαίωση Παρακολούθησης Μαθημάτων που δίνεται στο teachme.gr, θα σας αποσταλεί μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου την ίδια ημέρα που θα στείλετε το email σας και θα αιτηθείτε την δική σας Βεβαίωση Παρακολούθησης Μαθημάτων.
Όχι, η συγκεκριμένη βεβαίωση αποτελεί Πιστοποίηση απο το teachme.gr ότι το Premium Μέλος που την κατέχει, ήταν σε θέση να παρακολουθήσει μαθήματα σε επαγγελματικούς τομείς όπως: Φωτογραφία, Γραφιστική, Video & Animation, 3D, Web Design.