Εισαγωγή & Αυτοματοποίηση "Excel" Δεδομένων!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και σας έχω ένα πολύ δυνατό μάθημα γύρω απο την γραφιστική & την τυπογραφία! Μετά απο αίτημα μίας φίλης του teachme.gr, θα σας δείξω σε αυτό το μάθημα inDesign πως θα καταφέρετε να εισάγετε δεδομένα μέσα απο το Microsoft Excel  με στόχο την απόλυτη αυτοματοποίηση τους στο Adobe inDesign!

Μάθημα inDesign

Το Adobe inDesign είναι ένα απο τα αγαπημένα μου προγράμματα καθώς μου παρέχει πέρα απο τις μεγάλες δυνατότητες δημιουργίας, ξεχωριστές επιλογές και ελευθερίες για πολλαπλές αυτοματοποιήσεις και χρήσης δεδομένων! Έτσι σήμερα θα πάρουμε την λίστα με τα δεδομένα των πελατών μας απο το MS Excel και θα δημιουργήσουμε πολλαπλές προσκλήσεις με διαφορετικά στοιχεία στο Adobe inDesign! Μία διαδικασία η οποία όπως θα δείτε στο σημερινό μάθημα inDesign, θα σας γλιτώσει απο απίστευτο "χαμαλίκι" και χαμένο χρόνο!

Έτσι θα κερδίστε χρόνο για να τον "ξοδέψετε" μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μείνετε συντονισμένοι

Τα μαθήματα για το inDesign μόλις ξεκίνησαν, μαζί με τα ιδιαίτερα μαθήματα για το Adobe inDesign CC τα οποία θα δημοσιευθούν σε λίγο καιρό, θα καταφέρετε να κατακτήσετε ακόμη μία δημιουργική κορυφή, την οποία την "φοβούνται" πολλοί! Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr και κερδίστε την απόλυτη γνώση και την δημιουργική σας ολοκλήρωση! Χιλιάδες μαθήματα θα σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium μέλος! Διαβάστε εδώ το γιατί...

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος