Ταχύτητα στην επιλογή!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα είναι Τετάρτη και έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας! Σήμερα θα σας δείξώ με ποιούς τρόπους μπορείτε να κάνετε αξιολόγηση στις φωτογραφίες σας αλλά και πως θα καταφέρετε να το πετύχετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Μάθημα Lightroom

Το σημερινό μάθημα Lightroom θα "σώσει" πολλούς φωτογράφους και θα τους γλιτώσει απο πολλές ώρες αναζήτησης και αξιολόγησης. Έτσι θα σας δείξω ποιός και γιατί είναι κατά την αποψή μου ο καλύτερος τρόπος για "Rating" των φωτογραφιών σας και επίσης θα σας δείξω ένα κόλπο για να κάνετε όλη την διαδικασία της "αξιολόγησης" ένα πανέυκολο και ταχύτατο πράγμα. Γιατί όλες οι φωτογραφίες μας πρέπει να είναι "αξιολογημένες" χωρίς όμως να "λιώσουμε" στην διαδικασία!

Τα καλύτερα ειναι εδώ

Μέσα απο 1200 και πλέον μαθήματα στο teachme.gr, θα ανακαλύψετε μοναδικές τεχνικές οι οποίες θα σας δώσουν βασικά ή προχωρημένα "βοηθήματα" για να μπορέσετε να ξεφύγετε απο τον ανταγωνισμό! Έτσι είτε αν είστε Επαγγελματίας, είτε είστε ερασιτέχνης που θέλετε να γίνετε επαγγελματίας, το teachme.gr και εγώ προσωπικά θα μάχομαι καθημερινά για να σας δώσω ότι καλύτερο για την δική σας περεταίρω ανάπτυξη! Το μόνο που χρειάζεται απο εσάς, είναι να γίνετε άμεσα Premium μέλος! Έτσι θα κάνετε το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα σας! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ