Η "αναστήλωση" του παπούλη στο Photoshop!

Ανόρθωση Σώματος στο Adobe Photoshop

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Στο δεύτερο μάθημα σχετικά με το Photoshop σήμερα, θα σας δείξω τον τρόπο επιδιόρθωσης και ανόρθωσης των "κουρασμένων" σωμάτων των ηλικιωμένων (κυρίως) γύρω μας! Ένα ξεχωριστό μάθημα το οποίο θα σας μάθει και να κάνετε το καλό αλλά και να μάθετε σημαντικές τεχνικές!

Τέλος πιά στις πονεμένες πλάτες!

Ανόρθωση Σώματος στο Adobe Photoshop

Βλέπω καθημερινά παπούδες και γιαγιάδες να πονάνε από την πλάτη της, να περπατούν σκυθρωποί καινα ψάχνουν ένα τρόπο να σηκώσουν και πάλι το ηθικό τους! Αυτό θα κάνουμε σήμερα μέσα από το μάθημα photoshop για όλα τα μέλη του teachme.gr παγκοσμίως! Θα σας δείξω πως σε ελάχιστο χρόνο θα μπορέσετε να ανορθώσετε τα σώματα και συγχρόνως το ηθικό των ηλικιωμένων ανθρώπων. Μέσα από ένα μάθημα "πολυσουγιά" θα σας δείξω τρία εργαλεία στο Photoshop μέσα από τα οποία θα μπορέσετε να κάνετε εκπληκτικά πράγματα!

Μπείτε τώρα στην παρέα του teachme.gr

Το teachme.gr υπάρχει στην καθημερινότητα σας από το 2009 και συνεχώς καθημερινά αναβαθμίζει την ύλη του! Μέσα από χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά, θα μπορέσετε και εσείς να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα και το χόμπυ σας επάγγελμα! Επιλέξτε την Νο1 επιλογή στην εκπαίδευση, επιλέξτε σήμερα το teachme.gr και τα premium μαθήματα του! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας στο youtube

Για να βλέπετε όλα τα δωρεάν μαθήματα που "ανεβάζουμε" για εσάς καθημερινά, κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή στο επίσημο κανάλι του teachme.gr στο youtube! Είναι εντελώς δωρεάν και καθημερινά θα σας δίνει έξυπνες δημιουργικές ιδέες!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε την φωτογραφία που χρησιμοποίησα (© Olaf Gradin)