Η δύναμη της "Αναδημιουργίας"!

Αναδημιουργία λογοτύπου στο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και ένα ακόμη Premium Free μάθημα είναι εδώ για όλους εσάς! Στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω πόσο εύκολα θα μπορέσετε να αναδημιουργήσετε ιδιαίτερα λογότυπα εφόσον φυσικά έχετε τις απαραίτητες βασικές γνώσεις κυρίως του "Pen Tool" στο Adobe Photoshop!

Αναδημιουργία λογοτύπου στο Photoshop

Εφόσον εργάζεστε σαν γραφίστες σίγουρα σας έχει συμβεί μία φορά (ή και πολλές ακόμη) να έχετε βρει έναν πελάτη και εκείνος να επιθυμεί μία αναδημιουργία της επαγγελματικής του κάρτας ή ενός φυλλαδίου του χωρίς όμως να έχει το εικαστικό σε επεξεργάσιμη μορφή. Και κάπου εκεί ξεκινάει το άγχος και ενδεχομένως ένα βήμα προς την προχειρότητα, καθώς οι περισσότεροι σκανάρουν το λογότυπο και ενσωματώνουν ένα Bitmap γραφικό σε μία Vector δημιουργία (αμαρτία μεγάλη!).

Σήμερα θα σας δείξω πόσο εύκολα μπορούμε να αναδημιουργήσουμε λογότυπα και κάθε είδους γραφικά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Με μοναδικά όπλα μας ένα δείγμα χαμηλής ανάλυσης και το Adobe Photoshop, θα καταφέρουμε να αναδημιουργήσουμε το λογότυπο μας και να το μετατρέψουμε σε πολύτιμο Vector!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μαθήματα στο teachme.gr δεν σταματούν ποτέ! Μέσα απο καθημερινά μαθήματα όπως το σημερινό μάθημα photoshop, θα μάθετε φανταστικές τεχνικές οι οποίες θα σας απλοποιήσουν την επαγγελματική σας καθημερινότητα και θα σας μετατρέψουν απο συνηθισμένους επαγγελματίες, σε "πολυ-εργαλεία" δημιουργίας! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα σαν Premium στο teachme.gr και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος